FRÅGESTUND

Medans coolladies tar en liiiten bloggpaus passar vi på att ha en frågestund. Ställ hur galna frågor som helst, dom svarar på allt! Har ni inte alltid undrat varför Elins ögon sticker ut så mkt? Eller hur det kommer sig att Jenny pratar med en sån bebisröst? Nu har du chansen att få svar på alla dom där frågorna. Så kom igen och fråga på.
När coolladies kommer tillbaka kommer ni få alla svar in i minsta detalj!
Puss och kram
MVH
Christer (manager)
PS: här får ni två vackra bilder från i sommras när vår bloggportal var på en konferens i magaluf. What happens i magaluf, stays in magaluf. Tack o lov för det. Elin var helt vild med en badvakt, och Jenny blev portad från FEM krogar..


Österrike

Jaa kära vänner. Nyår närmar sig med stormsteg, och coolladies är ju inte dom som sitter hemma på nyårsafton precis ;) Elin har redan åkt i förväg, och nu är det Jennys tur att ge sig av. Det är tänkt att dom ska fira med deras tyska vänner i österrike. Har hyrt några svitar där och förköpt massa bubbel och champagne. Jenny och hennes bloggvänn Sofie åker alltså imorgon med ett privatflygplan och ska sedan möta upp deras "flörtar" Ulrikh och Hans.. Väldigt spännande ska det bli att se vad som händer på nyår mellan dom,, Jenny och Ulrikh kan inte alltid kontrollera sig runt varandra när det är fest inblandat..
Det är nu coolladies manager som skriver, pga att Jenny och Elin har lite mycket att göra just nu.. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt å deras vägnar, men ni får acceptera att uppdateringen nu är lite knakig.
Jenny skickade några underbara bilder på henne från när hon packar sina skidsaker, Enjoy!
MVH: Christer (manager)

Harry Potter

Suttit i ett långt samtal med min fina vän Harry Potter ikväll.. Det var så att i sommras hade vi en liten "flört" och nu när jag pratade med honom visar det sig att han fortfarande är kär i mig. Vet inte riktigt vad jag ska tänka. Han är ju söt och så,, vet bara inte riktigt om vi passar så bra ihop. Jag skulle vilja ha en kille som är lite mer mystisk, typ som en trollkarl. Men vad vet jag, har hört att Harry är ganska populär. Ska i alla fall träffa honom i morgon. Får se hur det går :)
Här kommer ne bild på mig och Harry i sommras, man ser verkligen hur klängig han är på mig ;s

FÖRLÅT

Underbara bloggläsare!! Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för uppdateringen nu under juletiden. Det här är oacceptabelt för coolladies, och vi förstår att ni är arga. Anledningen är främst att det är sjuukt mycket och göra nu under rean och lovet. Event, premiärer, invigningar m.m. Listan är hur lång som helst med saker att göra. Jag har suttit hela dagen i samtal med våran manager och försökt få honom att förstå att jag och elin inte är några superhjältar, även fast det verkar som det ibland.. Just nu vill jag bara sparka honom och anställa någon som inte tar lika mycket lön och som är profesionellare. Vet ni hur mkt han får i lön?? En MILJON i månaden... Det är inte det att vi inte har råd att ge honom den lönen, men då ska han FAAN sköta sitt jobb med!!!!
Kan tyvärr inte visa en bild på vår manager, då han anser att det är för privat. Men vi har försökt måla av honom, och det blev ganska bra. Puss sålänge och vi lovar att bättra uppdateringen! :*:*
Xoxo Elin den store och Jenny den gode
Bilden nedan är från en av våra absolut första och roligaste photoshoots EVER!

Operationeroperationer....

Hej söta bloggläsare<3 Hoppas ni haft en underbar julafton, det hade jag ;)
Såhär dan efterdopparedan har jag passat på att göra mig lite finare. Lyft ansiktet bl.a och förstorat mina ögon..
Blev riiiktigt nöjd med resultatet och nu tror jag inte det blir fler operatioener på ett tag.
Så här blev resultatet. Och bilden nedanför visar mig under min silikon-period. Blev väl lite storleksblind där ett tag..
Men jag fick i alla fall mycket ragg ska jag säga er ;) Mitt tips till er bloggläsare, är ni inte nöjda med något, förändra det! Man ska ju inte gå runt och vara ful!!!!
Puss xoxo
Jenny den gode!


Merry X-mas to you all!!!!!!!!! ♥

Här är jullåten ni alla väntat på! All i want for christmas i yoooou!
Både jag och Jenny vill tacka för detta året med er, det har varit toppen precis som ni! Vi är ju en ändå stor familj, cooladdies och våra bloggäsare ♥
And to all of our international readers: happy christmas people. Here is a song. It's name are All i want for christmas is you. We are a big family now. Me and Jenny love you all♥
Ha en fortsatt trevlig dag!!
MERRY CHRISTMAS♥FELIZ NAVIDAD♥GOD JUL♥MARJINAL♥HYVÄÄ JOULUA♥메리 크리스마스♥BUON NATALE♥
XOXO Elin den store & Jenny den gode

Fuckoff

Till alla paparazzis som förstörde min kväll

Just nu:

Fotar till en tidning som kommer ut runt nyår och jag tänkte visa några sneak peaks ;) Får tyvärr inte säga vilken tidning men tidningens namn är på fyra bokstäver, börjar på S, Slutar på O och de två bokstäver i mitten  är O L, Där fick ni något att bita i heheheh...
Fick ett skrattanfall mitt i plåtningen...OUUPS!
My sad face :(
My angry face :@
XOXO Elin den store

Innan operationerna

Såhär såg jag alltså ut innan alla operationer.. Vissa tycker att jag var snyggare då, men jag är en sådan person så jag bryr mig inte om vad andra tycker! Jag trivdes inte som jag såg ut, och jag har pengar, så jag opererade mig. Har aldrig varit så nöjd med mig själv som jag varit just nu ;D Det kommer dock bli fler operationer för mig.. Finns ju alltid mer att förbättra och man är ju aldrig perfekt, eller hur? Härnäst blir det kinderna som det blir lite ändring på, just nu har jag så runt ansikte på något sätt..
xoxo
Jenny den gode

Videoblogg

Här får ni en liten julhälsning from the rich bitch! Kanske slänger in en video när jag övar på Elin och mins julkonsert sedan också ;)

Orlando det är inte sant!!!

Feliz navidad!!!

Övar inför mitt och Jennys stora främträdande på en jätte stor julkonstert imorgon kväll. Dansen och sången har vi hittat på själva. Ja, det var vi som skrev feliz navidad när vi var i spaninen över jul för några år sedan. Vilken hit det har blivit!!! Självklart ska jag och Jenny ha en massa bakrundsdansare BAKOM oss! det kommer bli såååååå mäktigt!!!!
ses vi där? ;)
PS: Om du säger coolladdies i kassan får du 10 procent rabatt på biljetten!
Kärlek från Elin den store

Ansiktlyft

Kom precis hem från Adam och Eva kliniken. Vart en liten ansiktslyftning såhär innan jul. Vad tycks? Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet, nu ser jag mycket yngre och piggare ut. ;)
PS ni har väl inte glömt att ni får 20% rabbat om ni nämner coolladies vid betalningen just nu? Så skynda och fynda, vem vill inte vara lite extra fin på julafton?
Xoxo
Jenny den gode

Me and Orlando

två bilder från förra helgen då jag hälsade på Orlando! Vi är som gjorde för varandra <3<3<33<3<
LOVE elin den store

Idolbilder

Det är alltid kul när ni skickar in idolbilder på oss, det uppskattas! här är en jag fick för en stund sen :)
En stund senare fick jag en till bild skickad till mig, som INTE ÄR OKEJ!!!
Jenny är helt förstörd och jag och min manager gör allt vi kan för att spåra dig din fuling, och vet du vad? vi är dig på spåren! YOUR GOING DOWN!!!!!!!!
xoxo Elin den store

Patetiska Britney

Var precis inne på min FÖREDETTA vän Britneys blogg. Och gissa vad jag ser?? En bild på henne och Kirsten, och dom har stulit min och Elins outfit, Rakt av!! Förstår inte hur dom kan med.. Det är klart att man blir smickrad när andra tycker om ens kläder. Men allvarligt tjejer, ska ni verkligen dra det såhär långt?!? Tycker synd om er för att ni är så patetiska..
XOXO Jenny den gode
Ser ni några likheter med mina och Elins kläder kära bloggläsare!? -.-

Rödamattan

Drar på en rödamattan gala nu, så tänkte bara slänga upp en kvällens outfit lite snabbt. Kör på min nya från Gofama by Elin som inte kommit upp till försäljning än. Der gäller att vara snygg när det är paparazzis och så. Älskar den redan och känner på mig att jag kommer bära den många kvällar!
Puss ha en trevlig kväll <3
Jenny den gode

Operationen

Såhär såg jag ut innan jag började operera mig. Saknar faktiskt mitt gamla utseende ibland, jag var ju mer unik då liksom. Men jag har ju pengar så en vacker dag kanske jag ändrar tillbaka...
XOXO ELIN den store

Old times

Haahha, hittade en gammal videoblogg från tiden när vi bara hade typ 100 läsare om dagen.. Shit va man har förändrats, typ två år sedan detta filmades. Jag och min isländska bloggvän Hannas var påväg till Berlin för ett viktigt möte med vår bloggportal i Tyskland.

Elin och hennes mage..

Om ni undrar varför uppdateringen vart så dålig idag ska jag berätta det för er nu! Det är nämligen så att idag skulle vi fira att våran privat-skole termin är slut, så vi gick till Bernts och åt skaldjursplatå. Inte kort därefter när vi precis kommit hem till min takvåning, började Elins mage låta något fruktansvärt. Ögonblicket efter sprang hon till toaletten med en hiskelig fart, och har suttit där sen dess.. Det går inte att hejda, bara kommer ocg kommer. Så vi ber om ursäkt men Elin är inte i rätt skick att blogga, och jag nåste ta hand om Elin. Hoppas ni förstår! Ni är underbara, puss.
xoxo Jenny den gode och Elin den "sjuke"
PS: såhär ser min toalett ut just nu.. Stackars Elin :(

Armani plåtning

Här om dagen var jag och Elin på en plåtning för Armanis vinterkollektion. Det här blev resultatet! Vill ni veta en sjuk grej? Kläderna vi har på oss är värda minst hundratusen tillsammans.. Självklart fick vi komma till kontoret och plocka med oss lite kläder hem sedan också ;) Vill ni att vi ska visa mer bilder på oss från plåtningar bloggläsare? Isåfall fixar vi de! Det här är ju vardagsmat för oss med tanke på att vi har minst en plåtning i veckan.. Men det kanske är roligt för er? ;)

TEKNIS!!

HEJ alla underbara teknister som läser detta, Ville bara säga TACK för att det inte blev någon arena kamp. TACK för äggen, dom kokade jag när jag kom hem. TACK för urinballongerna, dom gav jag till min hund, och slutligen TACK för att ni är så underbara!!!
PPPPPS tycker egentligen det var allas fel, bäckängs också, men ni komenterar så himla dåligt, så tänkte att om ja skriver detta, kan ni ju börja argumentera på komentarsfältet??
PUSS

Badrum..<3

Sitter å lyssnar på denhär för att få igång hjärnan lite innan plugg. Sjukt fin låt med en text som betyder väldigt mycket för mig <3
Xoxo Jenny den gode!    

Idolbilder!

Fått in lite fler idolbilder från underbara läsare, bl.a en från vår blonda period.. Hhahah skämms verkligen när man ser den bilden, vi var sånna fjortisar ;D
Puss på er fina läsare, och fortsätta skicka in idolbilder de uppskattas alltid!

menmenmeen

Godmorgon alla underbara bloggläsare, and good morning to you Orlando and Johhny. IDag är vi lite irriterade på killar, så vi slänger in ett passande bibelord <3
"Vad sa Gud efter att han skapat mannen?"
"Bättre kan jag."
xoxox
Jenny den gode och Elin den store

Killar asså

Ikväll var vi bjudna på en julkonset på Borås största privatskola. Ibland händer det att vi blir bjudna på sådant för att göra PR för skolorna, och det är klart vi ställer upp! ;) En av artisterna var en uurgullig kille som sjöng med sin bror. Dom satt på varsin stol med gitarrer och sjöng en ballad, precis som westlife<3 Den ena av dom här killarna var väldigt snygg, men det förstördes lite av att han var så uppenbart desperat på både mig och Elin.. Han satt liksom genom hela låten och bara stirra in i våra ögon, som om han inte kunde bestämma sig för vem av oss som var snyggast. Antingen så kände han igen oss eftersom vi är offentliga personer, eller så tyckte han helt enkelt vi var himla snygga. Han kom iallafall fram till oss efter föreställningen, och bad om våra nummer. Men vi var tvugna att säga nej. Dels för att det fanns så många andra tjejer där som ville ha honom och vi vill ju inte stjäla rampljuset. Men sen är det också så att som offentliga personer är det väldigt viktigt att man håller ett lagom avstånd från sina fans, eftersom att risken är stor att någon annars kan börja stalka oss.
******, som vi hörde senare att han hette, TACK för komplimangen! Vi kan tyvär inte ge bort våra privata nummer, men vi uppskattar alltid smicker från snygga pojkar och fans! <3
xoxo
Jenny den gode

Stand by be - by coolladies

Läsarträff

Ja det var tänkt att vi skulle ha en stor läsarträff i Boråshallen idag, dock var det några omogna människor (som är väldigt avunsjuka på oss) som började kasta ägg och vattenballonger fyllda med urin på våra stackars läsare. Det fanns inget annat att göra än att tillkalla polis och ställa in träffen. Jag tycker verkligen jätte synd om våra fans som hade väntat hela dagen på att få träffa oss. De hade till och med klätt upp sig i rött (alla vet att rött är min och jennys favoritfärg). Därför har vi spelat in en låt till er alla älskade läsare! Låten kommer i nästa inlägg...SPÄNNANDE!!!!
'
'
XOXO your Elin den store!!

Veckans utmaning

En viss Amelíe ville att vi skulle sjunga och samla in pengar utanför någon affär i Borås. Självklart gjorde vi det och här är resultatet. Tyvärr var inte så många intresserade...så några pengar fick vi inte...
XOXO elin

Svar från frågestund!! :D

Förlååt att det tog sådan tid, men jag har haft mycket och göra den senaste tiden.. Elin den store har haft väldigt mycket jobb med höstkollektionen för Gofama by Elin, men hennes svar kommer också upp snart ;)
Här kommer iaf Jenny den godes svar!!! PLUS en bild från när jag hade sugit bort allt fett från min mage, men hade rumpfettet kvar. :)


”Hur många läsare har ni om dagen? Jätte rolig blogg!!”

Tack så mkt sötan! :* Vi har i genomsnitt 5000 (50) läsare om dagen, men ibland när det är riktigt roliga inlägg kan det vara upp till 100 000 (147) läsare. Riktigt roligt och fräckt att bloggen har vuxit så mycket på så kort tid.

 

 

”Vilket är erat favoritklädesplagg?”

Kan inte säga något favorit plagg, men jag har en favorit outfit, och det är garanterat mina gamla mormorstrosor som jag ärvt av min gammel-mormor, och till det tejpbitar på tuttarna! Mer behövs inte kära bloggläsare ;)

 

”Haha skrattar varje gång jag går in på eran blogg! Hur kom ni på idén att starta en sån här blogg? /Kenza”

Hahah tack så mycket Kenza, och tack för senast! Var himla kul att du bjöd med mig på din lyx yacht i somras. Vi har alltid vetat att vi är födda bloggerskor, vi har dock aldrig riktigt vågat.. När vi började på en ny skola (privatskola ofcourse ;) så fick vi så mycket komplimanger för våran humor m.m så vi tyckte det var dags att börja blogga.

 

 

”Vad tycker ni om socialdemokraterna?”

Nu måste ja svara seriöst heheee!! MEN. Alla har rätt att tycka och tänka som man vill, och det är jätte bra att mera unga nu intresserar sig av politik. Jag tycker dock inte att socialdemokraternas politik är så bra, jag är mer för alliansen. Socialdemokraterna vill bl.a att skatten ska vara högre för dom som tjänar mer pengar, för att göra det mer rättvist och så att alla kan ha samma förutsättningar. Det låter ju egentligen bra, men hur rättvist är det

att dom som har pluggat kanske sju år extra, sedan ska vara tvungna att betala hur mycket skatt som helst bara för att dom får mer lön. Jag förstår om dom som har mer pengar kan tänka sig att ge lite extra, men just nu tycker jag det är sjukt höga skillnader mellan skatterna. Betalar man extra pengar är det av solidaritet enligt mig, men det är absolut inte rättvist! Det rättvisaste hade varit om alla hade haft samma procent av sin lön i skatt, så får man välja själv om man vill ha gott om pengar eller bara lagom. Sen är det också så att mycket av den höga skatten går till bidrag och A-kassa, istället för t.ex nya jobb och bostäder. Det är en annan sak jag inte gillar med socialdemokraterna. Dom hjälper dom som lever på bidrag istället för att hjälpa dom få nya jobb som dom klarar av att utföra. SÅ NU VAR JA SERIÖS ETT TAG SKA ALDRIG HÄNDA IGEN!!

 

”Hur många par trosor har ni i eran låda?”

Asså jag har typ hundra Calvin kleine, men sen har man ju vanliga Hm etc trosor också ;)

 

”Helo ijm from ruusia and i ajm noot varjy goojd att inglis. i lov yor blog. kan yo rajt somting abot ruusia? and hou yo tink abot chlos dat ve were in ruusia? kiss”

Helloo russian sweety! I think Russia is a very beautiful country with nice people and lots of fun to do. If im going to say something about the clothes you were in Russia, i have to say; i hate them!! What the fuck do you guys were?? I mean come on it´s the modern time, were some nice clothes instead of that shit all of you were nowadays. But except for the fasion, i LOVE Russia! KISSES <3

 

”Vem är snyggast, Arvid eller Emil?”

Det går liksom inte riktigt att säga vem av dom som är snyggast, då dom båda är snygga på olika sätt. Arvid har så djupa och vackra ögon så man nästan drunknar när man ser in i dom. Han har en muskulös kropp och en röst som får en att rysa. Emil däremot, han är lite mer mystiskt snygg liksom, och han har ett leende som ÅÅÅH. Kan inte sluta tänka på Emils leende, det går liksom rakt in i hjärtat. Han har också en personlighet som varje flicka bara kan drömma om. Riktiga pangkillar båda två alltså, som både jag och Elin är liite småkära i hihhihihi..

 

”Vem är den tysta i eran klass? Och vem tycker ni är osocial?”

Det är klart att det finns dom i klassen som är tystare än andra, men det är ju så. Alla har olika personligheter och känner inte att man behöver skriva namn. Alla i klassen är omtyckta för dom dom är, vare sig man är en attention whore, eller den tysta musen! ;)

 

”Vad äter ni helst, pizza eller sallad?”

EEEEH sallad ofcourse!! Liksom fattar ni hur mycket kalorier en enda jäävla pizza innehåller? Nejtack till de du, då är jag hellre snygg och äter nyttigt, än tjock och ful och äter onyttigt!!

 

”Vad ska ni göra i sommar?”

Blir väl en tripp till franska rivieran as usual! ;) Jag och Elin är ju nyfunna vänner så vi kanske tar någon spontanresa till typ Egypten också.. Sen har jag ju många vänner i New York och Hollywood, så det blir nog USA också skulle jag tro. Älskar att resa och då blir det ju också mer varierade inlägg för er bloggreaders ;)

 

”Vad är det ni hatar mest?”

Kopior. Säger inget mer, behöver inte förklara mig. Ni som känner mig VET att jag hatar kopior. Så snälla om ni inte vill få mig jääävligt upprörd, nämn ALDRIG ORDET KOPIA!!! fattar ni?? Ska förklara någon dag varför jag hatar kopior så IN I HELVETES MYCKET. Men idag är inte den rätta dagen...

Läsecirkeln

Som jag skrivit förut i bloggen så tar jag hand om en läsecirkel på lördag kvällar. Jag fick riktigt bra respons då och vi har blivit ett gött gäng som läser och diskuterar tillsammans! Är du intresserad kan du kontakta mig här på bloggen!
Greta, Barbro, Gunilla och Inga-maj från i Lördags. Vi har sjukt mycket gemensamt och har jätte kul tillsammans!!
XOXOX Elin den store

Dagens outfit

Slänger upp en dagens outfit. Fortsätt med utmaningar!!!! Komigen komigen!!
Xoxo Jenny den gode

godnight sweethearts

Vart på premiär av Sherlock Holmes ikväll. Bjöd med min familj också, det är alltid kul att göra dom glada :*
Tyckte dock lite synd om dom när dom vart tvugna och vänta på mig heela tiden på röda mattan.. Menmen, det är sånt man får ta när man bloggar, det är ju ändå mitt jobb liksom. Filmen vart ytterst trevlig, sedan avslutade vi kvällen på bernts med några drinkar och skaldjursplatå. Ni vet ju hur mycket jag älskar skaldjur bloggreaders? ;)
Fortsätt ge oss utmaningar!! Inget är för svårt eller galet för oss!
Godnatt
xoxo
Jenny den gode

Veckans utmaning!!

Veckans utmaning!
En ny grej som jag och Elin den store tänkte starta här på bloggen. Har ni någon sjuk grej som ni tycker vi ska göra? Rulla i snön, äta något äckligt, skämma ut oss M.M. Ingenting är för galet för Jenny och Elin!!
Komentera en utmaning ni tycker vi ska göra, sedan kommer film eller bildbevis upp på bloggen.
Det här kan bli sjukt roligt bara ni ger oss många roliga utmaningar.
PUSS PÅ ER
xoxo
Jenny den gode<3

Orlando bloom

Ni undrar säkert varför Orlando har kommenterat massa söta saker om mig på bloggen i några dagar nu. Men nu är det officellt, jag och Orre (som jag brukar kalla han) är ett par. Vi har kännt varandra i snart 5 år nu och vi har dejtat i ungefär ett halvår. Jag skulle ljuga om jag sa att vi inte blev kära vid första ögonkastet, för det blev vi. Jag minns det som igår. Både jag och Orlando var på en stort i event i New York. Vi hade flera gemensamma vänner så vi blev presenterade för varandra och då sa det bara KLICK! sen dess har vi träffats flera gånger i månaden, han har kommit hit och jag har kommit dit och nu kände vi att det var dags att ta nästa steg. Både jag och Orlando är galna i varandra, jag har hitta mannen i mitt liv!
Till Orre:
I LOVE YOU MY HONEY-BONEY-BOO-BOO!!! LOVE, YOUR PRINCESS ELIN <3<3<3<3<3<3
Tog denna bilden på min älskade i helgen! e han inte bedårande? <3
xoxo Elin den store

Orlando ??!!

Alltså jag är liite irriterad på den där Orlando Blom.. Han gör alltså vad som helst för Elin och har alltid gjort. En gång träffade jag honom med Elin, och han gav mig knappt en blick alltså, men han tittar på Elin som om hon typ vore det bästa i hans liv.. Förstår ingenting.
Orlando, why do you hate me? Am i that uggly, or is it because my as is so big? :(
Tycker iallafall det är lite konstigt. Dock är det ändå roligt att Elin är vän med en sådan stor världsstjärna, alla vet ju liksom vem han är och så. Jag får nöjja mig med Johnny Depp, vi är ganska tighta if you know what i mean... ;)
Pusspusspuss
Jenny den gode

Läsarträffen

Det var super kul och det kom jätte många, fler än vad vi hade väntat oss! ni är toppen kära läsare!♥
Ser ni kön? helt sjukt!!!
XOXO elin den store

Hjälp

Gått vilse på Bäckäng, hjääääälp!!!

ESPANOL

Hoy tenemos Espanol. Eres muy aburrido!! Pero nosotros gustamos la lectores espanoles <3

<3


Det finns många flickor som aldrig får någon utbildning, och därmed ingen chans till att försörja sig när dom blir vuxna. Ge ett litet bidrag. en femtilapp kan göra så sjukt mycket! <3
Jag har tyvär inte lärt mig hur man länkar än, men klistra in texten i sökrutan! ;*
http://www.ihelp.se/musikhjalpen/?open=1344&a=2002

Läsarträff

Yes, ni hörde rätt! idag mellan klockan 11-12.15 har jag och jenny en läsarträff vid våra skåp. Vi bjuder på både autografer, idolbilder och ett gott skratt. KOMSI KOMSI VI VILL JÄTTE GÄRNA TRÄFFA JUST DIG!♥
XOXO, Elin den store!!♥

answer to you dude

This is for you, you american bastard!! :*
PS we dont only love our swedish blogreaders, we love our readers from foreign countries as well! But when we get coments as fucking swedes, we get pised<3
With love
Hannash and Jenny the good

<3

http://www.vethut.nu/13
Gå in på den sidan!<3

Sminktips del 3

Eftersom många av våra läsare åker skidor över juletid tänkte jag bjuda på min bästa skidbacke sminkning.
1. Idominsalva är ett måste på vintern, jag placerar den på min läppar men även runt för att dom ska se störe ut.
2. För att killarna ska dras till dig ska det se ut som om du slagit dig, därför målar jag en blåtira runt ögat.
3. fräknar är HETT! därför målar jag några med min eyeliner så killarna tycker du är oemotståndlig och inte kan sluta kolla på er.
4. Nästa steg är att färglägga ögonbrynen till så kallade "mac donalds ögonbryn" Killarna kommer bli vilda och kasta sig över er.
5. Sist men inte minst tar vi på oss våran allra snyggaste skid oufit och ger oss ut i backen!
XOXO ELin den store

Cha cha bloggen

Idag när jag och Jenny shoppade loss på stan hittade vi en jätte fin stol. Folk började ropa åt oss att vi skulle sitta i stolen så de kundefå ta några kort så jag gjorde det och såhär blev resultatet,
Funderar på att åka tillbaka och köpa den imorgon, den skulle nog passa bra i mitt sommarhus vid franska rivieran, vad tycker ni?
cha chaaaaa

Photoshoot

Vart en till photoshoot idag, denna gången för bubbleroom. Mycket roligt och trevligt team, puss på er!
Temat för idag var först vilda västern, sedan sotare! Riktigt snyggt faktiskt.

Raggningstips del 1

Är du trött på att aldrig våga ta kontakt med snygga killar du ser? blir du röd så fort du ska försöka få fram ett hej? Här är hjälpen för dig, Elin och Jenny coola raggningsrepliker! Tänk dig att en VRÅÅÅÅÅL HET kille ramlar i skidbacken... Då säger du såhär!
PUSS ELIN

Nyårkläder

Tänkte ge er lite inspiration till min nyårs look också ;)
Enjoy
Ni vet ju hur mycker jag älskar färg, så jag tänkte köra på en klänning som är väldigt lik denna. Då blir man garanterat mittpunkten av festen! Som bloggare har jag ju lärt mig att uppskatta uppmärksamheten. Dock är det så att även om jag hade vart genomskinlig hade jag ändå vart mittpunkten på festen eftersom at jag är så känd ;)
Denna frisyr kör jag på iår! Tänkte att det passar uursnyggt till klänningen, men det är också en väldigt modern look just nu, och det är viktigt att allt jag bär är inne och toppmodernt!
Dehär får bli kvällens sminkning. Dog första gången jag såg den, den är verkligen helt perfekt!!<3
Som grädde på moset blir det också domhär urläckra klackarna.<3 Vad passar bättre än renar såhär i vintertider?!?
En fräck väska piffar upp vilken tråkig outfit som helst. Iår kör jag på denna härligt underbara väskan, som är fylld av attityd men ändå väldigt elegant. Passar mig perfekt!
xoxo Jenny den gode

Tal på svar!

Har fått in lite kränkande komentarer på bloggen.. Sånt accepterar Jenny och Elin inte. Vi har tagit kontakt med polisen för anmälningar och vi har IP addresserna, så gör inte om det.
Den här bloggen är till för glädje och skratt, otrevliga komentarer skapar bara dålig stämning.
MVH Jenny och Elins manager som vill förbli anonym men skickar in en karikatyr på mig

Nyår

Jag tror säkert att ni alla undrar vad jag och Jenny ska ha på oss på nyår. Jag har hittat några bilder som visar hur jag (Elin) ska se ut.
Ungefär en sån här klänning hade jag tänkt mig. Den ser både maffig och dyr ut. Jag älskar att stå i centrum på olika fester och om jag bär denna vackra kreation kommer jag defenitivt göra det!
Dessa skor är både vackra och väldigt unika. Allt som är ser ut som diamanter på skorna ÄR diamanter. Hatar när man använder oäkta grejer. Tänk på de människor som jobbar och jobbar för att gräva fram diamanter... Då börjar någon annan att tillverka fejk bling bling. Stackars diamant arbetare... :(
En sminkning som denna skulle jag nog kunna tänka mig. Den här sticker också ut, och jag tror att jag skulle se ut som en avatar prinsessa. De är ju så vackra!!!
Och till sist, håruppsättningen! Är den inte underbar?
Temat för min klädsel på nyår är nog UNIKT, och jag ÄLSKAR DET!!!!
JAG KOMMER VARA SÅ SJUUUKT SNYGG!!♥
xoxo, Elin den store

FANS

Träffade en jätte gullig läsare i korridoren idag och självklart var vi med på ett kort. Vi ÄLSKAR när ni kommer fram till oss, fortsätt med det!♥
Det är verkligen jätte roligt när man kan sprida glädje bara av att vara med på ett litet kort!
XOXO, Elin den store!!

Videoblogg

Idolbilder!

Fått in massa fina idolbilder från söta läsare <3
Ni ska veta hur mycket sånthär betyder för oss, det är liksom därför vi bloggar! (och för att tjäna fett med pengar of course)
Vi har fått in några fula också.. Men tyckte det inte var värt att publisera dom HAHA..
Fortsätt gärna skicka in fler idolbilder, alla uppskattas och man behöver inte vara proffs ;)
PUSS PÅ ER!!!!<3

Tjockiies

Här kommer en video från när jag hade gjort fem fettsugningar och hade två kvar!
l
l
l
v

Svar på tal

ALLA säger jämt att jag och Jenny är väldigt lika och låter likadant. Och nu ska jag berätta för er den mörka sanningen varför ni tycker det.
1. Både jag och Jenny har haft väldiga komplex för vårat utseende under hela våran uppväxt. Så båda två uppsökte den kända kliniken Adam och Eva kliniken. Nu var det dags att fixa iordning sig tänkte båda två! Om man ska ändra hela sitt utseende får man välja på 10 olika bilder hur man vill se ut, och vi valde samma bild...
2. Ljus/bebis röst är INNE i modevärlden!!!!!! förstår om ni är avundsjuka på våran klara stämma men tyvärr, våran unika och vackra röst är något vi föddes med, THAT'S IT! slutdiskuterat.
DÅ:
Våran bal från 6:an, herregud hur såg vi ut egentligen....?
NU:
En mycket snyggare och fräschare look om jag får säga det själv!
Vad tycker ni kära bloggläsare? vi ändrar ju trots allt vårat utseende för er för att ni ska få bättre bilder...
xoxo Elin den store

Dagens outfit

Både mina och Jennys kläder är SUPER expensive !!! Vi kände för en dyr dag idag liksom! Det är sånt som vi storbloggare kan unna oss med ibland, här är bilder på dem!♥

SOFIE

Har precis vart nere på min privata gym och gymmat. Bjöd hit bloggaren Sofia också så nu ska vi förflytta oss till hemma-spat och bara slappna av lite. Kan behövas efter ett hårt träningspass. Jag har dock kommit över en jätte bra tablett, man tar en innan varje träning och sen kör man järnet. Orkar dubbelt så mycket nu och mina muskler kommer fram snabbare. ;D Anabola steorider tror jag dom kallas.. Har aldrig hört talas om det för så vart jätte glad!
Nu är det chil dax med några sex on the beach och cosmopolitan <3
Kisses Jenny den gode!
PS fortsätt med frågor till frågestunden!! Fått in jätte roliga ocg spännande frågor!! :*

Godkväll

Godkväll alla bloggläsare! Just nu ligger jag och min väninna Amanda på en strand i Caribien. Helt spontant idag bestämde vi oss för att ta nästa flyg dit. Det är ju sånt man kan göra om man har pengar! ;) hoppas ni har det bra i kalla Sverige. Får se när jag kommer hem igen...
PUSSSSSSSSSSS

Frågestund

Nu var det ju ett tag sen jag och Jenny hade en frågestund här på bloggen så här kommer en! Fråga vad ni vill, EXAKT vad ni vill och vi svarar på allt som vanligt! VÅGA FRÅGA SVERIGIES COOLASTE BLOGGARE!!!

styling

TJENA! Det är många som undrat lite över hur vi klär oss. Då tänkte vi at vi kan ju ge er några av våra styling-tips! ;)
* Har ni korta och tjocka ben som ser ut som chorizo-korvar (som Jennys ben då) ska ni använda byxor som är randiga uppifrån och ner! om ni har långa och smala ben är det tvärtom!
* Brisse, alltså när ni drar upp yxorna över magen, är sjuuukt inne nu! Alla kändisar kör på det just nu så det är verkligen det rätta. Speciellt om man drar upp byxorna så mycket så det bildas en såkallad "kameltå"
* Färgglatt! Snorgrön, spyråsa, bajsbrun, mensröd M.M. Bara att välja och vraka bland alla underbara färger!!
* Keps över mössa. Det brukar vi köra på, helt enkelt för att få igång det lite "tuffare" i outfitten. Vi är ju väldigt nära vänner med 50-cent, och det var faktiskt han som gav oss det tipset. Ni kanske har sett att han ibland har mössa under sin keps,, han säger att folk tycker han är cool då. Så det är verkligen ett hett tips!
* Sist men inte minst, sminkningen. Det är nästan det viktigaste med hela stylingen, liksom har man snygga kläder och inget smink, då ser man ändå förjävlig ut?!? SÅ, satsa på sminket, följ gärna Elins sminktips som hon la ut här en gång, elr gör som jag. Mycket svart på ögonlocket, och streck från ögonen mot kinderna. Det gör så att man för större ögon, smart va? ;)
LYCKA TILL <3

Videblogg

OBS. Ha inte för hög volym när ni ser på klippet. Min vackra röst blir väldigt powerful när jag sätter de höga tonerna! se och lär!
XOXO Elin den store

Helluuuuu

Hittade denna bilden i tidningen Klick från när jag gick på röda mattan häromveckan. Brad hade ingen dejt och eftersom vi känner varandra väl sen innan så frågade han mig. Tyckte dock lite synd om honom. Det var premiär för hans film och alla ställde bara frågor och fotade mig. Förlåt än en gång Brad, det var inte meningen att stjäla rampljuset från dig :(
BIG LOVE!!!

MONALISA HÄR

Helt sjukt när man blivit så känd så man är bästis med självaste Monalisa!!! Hon passade på att göra en video när jag inte var i rummet.. En sak är säker att Monalisa inte ska satsa på en karriär som videobloggare i alla fall! Haha *sjuktdåligt*

Bildbomb

PANG!!!! Här kom en bildbomb på våra finaste bilder genom åren, titta och njut!

OBS. Ingenting på oss är naturligt, operationer is sa shit! Låt inte kameran lura er..
XOXO Elin den store

 

Bingo

En av våra första och roligaste photo shoots i bingos studio <3

 

Q****

Cant stop to thought on you. Its is sick that i couldnt stop. I thought of you now.
I en råsa helikopter, ska jag flyga hem till dig.
Q**** <3
Kan inte sluta tänka på dig Q. Vad hände mellan oss? Vägrar att tro på det Elins säger om att du bara utnyttjade mig för kändisskapet.. Cam back to mi...
En bild på Q**** innan han stack...
// Jenny den gode......

Fotoshoot

Jaa hörrni, som ni alla redan vet så är jag och Elin väldigt nära vänner med bingo Rimer. Här om veckan ville han att jag skulle plåtas för en herrtidning, och självklart ställde jag upp ;) Temat var " In the candy shop" och vad passar då inte bättre än en blå klubba! Enjoy
En lite mer "vågad bild" ;)

HELLOOO BITCHES

Heeej mina älsklingar <3 Dagen har spenderats i den lilla men charmiga staden Göteborg, tillsammans med min blogg-kompis Sofia. Vart egentligen tänkt att vi skulle shoppa julklappar, men det blev några tusenlappar på egna saker också ;) Åååh det var så gulligt, när vi skulle gå in på Louise vouiton affären så stoppade hon som jobbade där oss, och sa att jag kan ju inte gå in utan en röd matta haha. Så vi vart tvugna till att vänta medans dom drog ut en röd matta till mej.. Lite överdrivet men ändå gulligt! Ni får inte glömma bort att jag är en helt vanlig svensson precis som er, bara med lite större plånbok och lite mer fans ;)
PUSSPUSSPUSS
Jenny den gode
Körde på keps sedan på vägen hem.. Inte alltid man orkar med alla fans som ska ha autografer m.m. Hoppas ni förstår det gullungar! <3

Cha cha bloggen

Dricker vin med min vän Cajsa. Hon äger Adam och Eva kliniken där jag är stamkund, så vi har blivit riktiga buddies. Lägg märke till våra mysprutade läppar! Puuusssss Elin

12 December

VS


 

Beach 2011, vem vann?

 

XOXO elin den store

Dagens hemlighet

En hemlighet som vi båda har och som vi inte är så stolta över, är att vi har gjort en fettsugning. Det var ett tag när vi bara åt och åt, och vi blev bara större och större. Tillslut kom det till en punkt när vi inte visste vad vi skulle göra längre. Jag kunde knappt se mig i spegeln utan att börja gråta av skam. För det var den känslan jag hade hela tiden, skam. Den var olidlig och jag skämdes så jag knappt stod ut. Vi hade inget val, vi var tvugna att suga ut fettet som krossade våra innre organ innifrån. Träning var inget alternativ, vi hade ju alldeles för mycket att göra med bloggen och jobbet. Så vi gjorde fettsugning. Vi har lovat varandra att våran vikt alldrig ska komma till det skedet igen. ALDRIG.
Så här såg vi ut när det var som värst, vi hittade några andra trevlgia tjejer som var lika tjocka som oss............... Kärlek till er tjejer <3

<3

Sitter i skolan nu å övar in en redovisning, här får ni en jätte fin låt å lyssna på sålänge :*

Förlåt kära bloggläsare!!!

Om jag skulle sammanfatta helgens bloggande skulle jag nog säga : KASST, DÅLIGT, STINKIGT, SÄMST!!!
Anledningen till det är att jag har åkt ut och in från rehab under de senaste dagarna... Ja det är sant! Barnmaten har tagit över mitt liv, så jag tänkte att det var dags att ta en tur till rehab. Jag är väl typ en stammis där skulle man kunna säga. Senast jag var där handlade det om mitt skoberoende och dessför innan sniffade jag foundation. Hur som helst så är jag friskförklarad nu och jag lovar att ta tag i bloggen. Kanske en frågestund snart igen?
Take care!!!!!!!!!!!!!! Elin den store
PS. Rakade även av mig håret i helgen. Efter det kändes det så tomt och ensamt på huvudet så jag passade på att tatuera mig. Vad tycks?

Dagens WTF

Sanningen är att jag aldrig varit särskilt bra på att måla, men nu när det är så mkt jobb med bloggen etc, så sa våran manager till mig att jag måste skaffa mig en hobby brevid bloggandet.. Så då tänkte jag, varför inte börja på en målarkurs?!? Så det gjorde jag, och har nu gjort det i några veckor. Det går faktiskt riktigt bra och jag känner att jag utvecklas dag för dag liksom. Förra veckan skulle vi måla av ett levande motiv, en riktigt snygg kille med stort P***T om ni förstår vad jag menar ;) Jag blev faktiskt riktigt nöjd, lyckades tillochmed fånga hans mystiska ögon på målarpappret! Enjoy!!

ELIN HÄR

Heeej kära älskade saknade bloggläsare!!!! Det finns ingen ursäkt för det jag gjort idag,, men ska försöka förklara iaf. Det var såhär att när jag vaknade imorse så gjorde det så fruktansvärt ont i fötterna :S Det liksom bulltade och sved och var hemskt helt enkelt. Jag blev rädd och fattade inte vad som hände med mig. Jag tär ändå mot till mig och sticker ut fötterna och tittar på dem för att se om något är fel. Då möts jag av en fruktansvärd syn. Mina fötter är liksom helt knapriga och torra, går inte att förklara det förräns man sett det i verkligheten.. Jag fick iaf panik och var tvungen att ringa limousinen fortfortfort så den kunde föra mig till sjukhuset. Och där har jag vart sen dess. Nu är fötterna lite bättre och det gör inte lika ont längre! Förlåt än en gång för dålig uppdatering!!!
PUSSPUSSPUSS
Elin den store
Såhär ser mina fossingar ut just nu, det var ännu värre imorse...

EFTERLYSNING

ELIN VART HÅLLER DU HUS??!!?!? DET KAN OMÖJLIGT TA SÅ HÄR LÅNG TID ATT BAKA PEPPARKAKSHUS:::: HAR DU INGEN INSPIRATION KVAR ELR VAAAD!??!!??

Dagens hemlighet

Känner det är dags att berätta.. Jag är polack. JAPP ni hörde rätt, jag är alltså född i Polen. Jag hatar fuskpäls, hatar kielbasa, hatar moda polska (polskt smink) hatar Varsava M.M. Man kan ju verkligen inte tro att jag är Polack.. En plats jag dock älskar i Polen är swinoujscie. Det är en underbar stad med underbara människor, nattklubbar, restauranger, långa stränder m.m. Jag och min isländska blogg-vän Hannash var där förra sommaren på ett kundmöte och det var en helt wonderful resa! Jag är ändå stolt över att vara polskt på ett sätt, jag har ju inte fått någon polack näsa, så jag ska väl vara tacksam för det!
Till alla mina polska läsare vill jag bara säga:Powinniśmy być dumni, że pochodzą z bieguna. Jest to świetny krajwspaniałych ludzi. pocałunek na was, moi ulubieńcami!<3
puss på er alla!<3
Jenny den gode

Övre bilden, ett exempel på en typisk polack näsa, TACK mamma å pappa för att jag inte fick det! :*
Undre bilden, Kielbasa! (polsk korv)

URSÄKTA!<3

Förlååååt alla bloggläsare!! Ingenting har hänt oss vi mår bra och är välbehållna!! Det är så sjuukt mycket nu innan jul bara så man har knappt tid för bloggen. Dagen har bestått av tre fans-träffar, en invigning och sedan möte och lunch på gothia towers i Göteborg. Jag kan inte säga vad mötet handlade om, men kan ju avslöja att det har med ett klädesmärke att göra. ;) Sedan blev det julbord på Liseberg med familjen, inte ofta man träffar dem nu när det är så mycket på jobbet, så det vart mysigt. Självklart bjöd jag på all dricka och förtäring eftersom jag helt enkelt tjänar mest i familjen. Imorgon ska jag och Elin köpa en gemensam chihuahua :D Kommer bli helt underbart. Imorgon ska vi också skärpa uppdateringen, vet inte riktigt vad Elin den store håller på med..
PUSS LOVE YA
Jenny den gode!
Ikväll sätter jag denna låten på repeat <3 Den är så fruktansvärt bra, går rakt in i hjärtat. Budskapet är så rätt liksom, att vissa bara leker med ens känslor, att man bara är ännu en bricka i deras spel..
Tyvärr så är det dagens sanning. Det är något man får lära sig att acceptera, speciellt som bloggare när det är många som bara vill utnyttja ens kändisskap.

Galet

Först vill jag börja med att be om ursäkt å Elin den stores vägnar! Hon har väll tappat inspiration elr något vet inte riktigt :S
Gårdagen vart verkligen vild. Vi beställde in champagne efter champagne, en "viss bloggerska" strulade med en viss kusin, limousinen slängde ut oss, krogägaren vart otrogen mot sin fru, drinkar kastades hit och dit M.M.
Hahaha men de vart lyckat! Jag hade hur kul som helst, träffade på några bloggläsare också inne på white, huur gulliga som helst va dem! Kärlek till er!!
Puss å kram
Jenny den gode!

Utgång!

Iväll ere utgång med mina habizar. Blir en krogrunda i limousien, startar kvällen med middag på collage, sedan vidare ut i sture-P natten :D är riktigt taggad iallafall, ska dansa hela natte. Kanske drar hem med någon bloggläsare sedan ;;) vi får väl se!
Det här har jag på mig inatt!
puss hej
Jenny den gode!

eUW

http://www.spela.se/spel_/Benkirurg.html
FYFAAAN vilket äckligt spel!!! :S:S

Cha cha bloggen

Vi har precis lunchat här i skolan. Konstigt nog glömde både jag och Jenny våra feta Gucci plånböcker hemma, SATFLÄSK!! Som tur var stötte vi på Amelie och hennes vän Nadja! Trevliga tjejer ska jag säger er.
De köpte thaimat till oss och sen åt de upp våra rester. Söta dom är! Kärlek till er två♥
Här har ni en bild från när jag hängde i min farmors hiss härom veckan. Jag är så cool!!!

Kära tomten

Vad önskar ni er i julklapp kära bloggläsare??
Eftersom att jag är född i en väldigt rik familj önskar jag mig iaff ganska dyra saker...
*Gucci plånbok i krokodilskinn
* Prada handväska för vilda utgångar
*Louis vuitton weekendbag för längre resor
*Kamerastativ så jag kan ta underbara bilder till mina älsklingsbloggläsare<3<3
*Resa till franska rivieran
*En ny limousin (trött på den gamla + den har bara fem dörrar)
*En ny städerska, seriöst den nuvarande suger, vet ni att en gång när hon hade städat i min troslåda så var ett par hippsters från marc by marc jacobs borta?!?
*En till macbook, min pro har blivit så gammal så tagentbordet är helt glansigt ;s Euuw
*Obegränsat lager av aloevera drycken!! Älskar den men finns inte i så många affärer, bara på event :/
*En egen röd matta, Seriöst när jag blivit så känd förväntar ni mig att jag ska gå in i min lägenhet på en vanlig dörrmatta?!?
*Egen musikstudio. Jaa bloggläsare ni hörde rätt! Jag och Elin kämpar på för fullt med våran jullåt som ska släppas på julafton, och nu känner jag att jag är ingen amatör längre, jag är ett proffs. Och proffs sångerskor behöver sin egna inspelningsstudio!
Det var allt på min lista för iår ;) Snälla tomten du vet att jag förtjänar detta!
Puss och godnatt!!
Jenny den gode

Tsm med en tjej

TJENARE IGEEEN!!
Har lite problem med min läxa så ja kika in på bloggen istället! Såg att vi fått en fråga som löd: Skulle ni kunna va tillsammans med en tjej. Alltsååå har ni inte hängt med elr?!?!? Jag och Elin har sjutton olika flickvänner, OCH tjugo pojkvänner! Älskar alla lika mkt! <3
Nämen seriöst, så skulle JAG nog inte kunna bli kär i en tjej. Jag gillar killar å så! Men jag förstår om nån skulle bli de liksom! alla gillar olika och det är ju egentligen personen man blir kär i och inte "könet" ;)
Tack för mej
puss och hej
Jenny den gode <3

DUSCH

Just nu kom ja precis ut ur duschen.. Fick lite komentarer i skolan om att jag luktade illa, så då tänkte ja att jahapp, då får jag väl ta mig en dusch då. Jag har alltid hatat att duscha och gör det MAX en gång i månaden.. Tycker det är så hiimla obehagligt när vattnet rinner på kroppen liksom, håller ni inte med? ;) Men nu har jag iallafall duschat, passade på att raka benen också,, de va liksom som en skog på dem!?!?!
PUSS godnatt<3
Jenny den gode

Hemlighet

Kära bloggare, ni tror väl inte att jag har glömt dagens hemlighet va?? ;) Min hemlighet är att jag alltid dragits till tjocka... Det började redan när jag var liten,, Calle Moraeus, Göran Persson m.fl, jag kunde inte få nog!! Det är något specielt med dem,, kanske att deras kinder är så mjuka så man bara vill gosa ner sig, kanske är det att deras magar också fungerar perfekt som huvudkudde på natten? Jag vet inte, men något är det iallafall som fångar min uppmärksamhet.. Jag har aldrig gillat Brad Pitt särskilt mkt,,, har tyckt att han är för självsäker och tror att han är så hiimla snygg ;o MEN NU!! Vad har hänt med honom?? Har aldrig sett en snyggare person någonsin förr :O:O
Såå kära bloggläsare, nu vet ni vad jag kommer drömma om inatt ;)
Puss å kram Jenny den gode!
VÄÄRLDENS SNYGGASTE MAN?!?!?!?!?

Videoblogg

Spontan sjönsång! lyssna och njut!♥
XOXO Eliiiiiiiin

I'm hooooome!

Eftersom bloggandet idag har varit botten får ni här några bilder som är toppen!!
Vi julpyntade våra skåååp, vem säger att det måste vara fult och äckligt i skolan?
Vår kära bloggkollega Rebbe pyntade sig själv istället. Urtjusigt!
Jag, Jenny och vår kära kompis Mia lunchade på Vapiano. Ytterst trevligt!
XOXO cool Elin

Vi lever...

... Det är bara lite mycket just nu. Vi julpyntar, käkar godis och pluggar här i skolan. Efter skolan drar jag och Jenny till gymmet för att bygga muskler!!! Lovar att ni kommer få se miljoner bilder och en videoblogg när vi kommer hem! Cha cha bloggen!! Elin den store!!

Godmorgon

Godmooorgon!!! Blev en vild natt igår, så idag är man lite hur balans HIHI. Meen jag startar dagen med ljummet vatten och citron så löser det sig ( det är också bra för matsmältningen). Hoppas ni hade en trevlig kväll igår bloggläsare!Och att ni inte är allt för bakis ;)
Puuuss
SLänger in en bild från när jag och elin skulle på ett atsrid lindgren event ;) Alla var tvugna att ha pippitröjor på sig.

Videoblogg<3

LillLördag

Ni har väl inte glömt att det är "LillLördag" idag va kära bloggläsare?? Ska ni ut ikväll? Det ska iaf självklart jag. Drar med mig Hannash ut på krogrunda på sture P. Kvällen börjar på collage, sedan drar vi väl vidare någonstans,, antagligen Whiteroom. ;) Dagens facelook körde jag på lite vitt runt ögonen, visste ni att man ser mkt piggare ut då?? ;D lite sminktips fick ni där. Sedan självklart maaassa brunkräm å mascara på de ;) Nää nu drar vi, Hannash har inte så mkt krogar i Island så detta blir nog kul!!
Jultema idag på collage ;D

Träning

Inte för att skryta men jag är en riktig baddare i gymmet. Inga vikter är för tunga för mig och jag satsar på beach 2012 mest muskulösa kropp!
Kanske skulle börja ge träningspass här på bloggen, nya övningar lite då och då för att eran träning ska bli så bra som möjligt? 
Här har ni min drööööm kropp!! ♥
Jag tycker själv att jag är på god väg, vad tycker ni?♥
XOXO, Elin den häftiga

Arvid

Det är många förfrågningar nu om denne Arvid som vi båda är så förtjusta i.. Grejen är den att Arvid e lite blyg så tror tyvär inte att han vill vara med på bild :/ Men kan beskriva honom så gott det går fastän det inte är lätt att beskriva en så snygg kille! Han har guldbrunt hår, underbart djupa ögon som man drunknar i vid första anblicken, sexpack ofcourse ;), starka biffiga armar.. Jaa ni hör ju hur det låter, inte konstigt att jag och Elin är lite småkära!!

videoblogg<3

Här kommer en liten videoblogg från när vi va på ica och handlade sallad åt mina godingar!<3 Självklart bjöd vi Amelie på allt eftersom vi är kända och tjänar mkt mer pengar än vad hon har ;) Men liksom det är sånt vänner är till för, elr hur kära bloggläsare?? Sedan skulle mina godingar gå till gymmet, själv gymmar jag inte eftersom jag tycker det är lite ofräsht med offentliga gym... Föredrar mitt privata här hemma ;) Just nu är jag med våran isländska bloggkompis Hannash, ytterst trevligt <3
Puss å kram / jenny den gode

Julerim (del ett)

Nu är julen här
med all den glädje det innebär.
Vi skickar härmed ett hjärta och en stjärna
för att tillfredställa eran hjärna.
Ni är det bästa i våra liv
så skydda er så ni inte får HIV.
Nu ska vi träffa stora politiker i stan
De har väntat på att träffa borås största blogerskor hela dan.
Vi älskar politik
och vi är emot all pälsfabrik.
Valjakt är så fel
snälla sluta använd så mkt el!
Det här är ett rim till er
säg till om ni nångång vill höra mer.
Puss och kram
skum-ba-nan
Elin den häftiga
och Jenny den uppkäfftiga

godmorgooon från jenny den gode

Godmorgon kära bloggläsare! Hoppas ni inte har saknat mig allt för mkt! ;)
Igår var jag som sagt på en nakenteater.. Det är en lite anoorlunda konstform men faktiskt riktigt bra och intressant. Teatern handlar om en kvinna som vaknar upp i ett drömsamhälle där alla är nakna. Alltså tänk hur fantastikst det hade vart om det var så i verkligheten?!? en underbar plats där ingen behöver skämmas över sin kropp <3

Sminktips

Som tack till alla er som kikat in på coolladies, bjuder jag på sminktips! Idag visar en sminkning som passar till alla tillfället. Skolan/jobbet, event, party! Se och lär!
1. Jag börjar med att måla olika mönster med min eyeliner. Idag körde jag på randigt och blommigt. Självklart får man välja själv vilket mönster man vill ha. Låt fantasin flöda!
2. Jag fyller i mina ögonbryn med en mörk mörk grå ögonskugga för att rama in mina ögon. Ju buskigare ögonbryn desto bättre!
3. Jag applicerar en ljus grå ögonskugga vid ögongloben och uppåt och även nedanför ögonen. Lite scary...men jag gillar det!
4. Jag ramar även in min mun med eyeliner. En inramad mun är snyggt, stilrent och glammigt!
5. Jag tar på mig mina allra finaste accessoarer och drar ut och dansar!
6. Att tvätta bort sminket är en tråkig men också väldigt viktig del. Vi vill väl inte ha rynkor i förtid?
Hoppas ni alla lärde er något av mig ikväll! XOXO Elin!

6 december

Godkväll kära läsare! Som ni vet håller jag och jenny på att spela in en låt. Ni kanske tycker vi är lite töntiga som hakar på bloggtrenden... Men vi prövar något nytt, en jullåt!! Låter det inte fantastiskt?? Vi kan visa den på julafton som en present till er <3<3<3<3<3
En kompis till min bror kom hit idag, han bad om ett kort på oss tillsammans och självklart sa jag inte nej. Det är något av det bästa som finns när bloggläsare kommer fram. Kärlek till er alla!♥
Det är så gulligt när de gör "turisten" Hoppas han sover gott inatt! ;)
XOXO Elin den store!

Rekord!!!

Rekord i läsare, ni äger!!! Eftersom Jenny är hos sin mormor inatt får jag blogga åt henne. Hon är precis påväg till en nakenteater. Yes ni hörde rätt. Hon ska kolla på nakna tanter och gubbar hela kvällen, hoppas hon kommer ha det kul! Hade gärna följt med men måste jobba ikväll. Visste faktiskt inte att en kollektion tog så lång tid att göra, men men :)
denna bilden är från när jag och Jenny fikade med två bloggläsare för ett tag sen! Är någon utav er intresserade? lämna en kommentar isåfall så fixar vi det!
XOXO Elin den store

Amelie

Förlåt Amelie för bilden jag la ut. Ända anledningen till att jag la ut den var för att du skulle få lite uppmärksamhet. Du har länge pratat om att de hade varit kul att få bli känd och jag såg min chans och jag tog den. Eftersom du är en så fin vän så tänkte jag att det var din tur att stå i rampljuset! Som en förlåt present ska du få förtur på alla Gofama by Elin plagg som ska släppas i vår! puss och kram skumbanan // Elin den store
PS. här är tjejen jag pratat om, killar lägg till henne på facebook!

SAMHÄLL

Just nu har vi samhäll, riktigt MYSIGT!<3<3<3<<3<3 Förrut hade vi matte det sög.. Sen hade vi också historia,, det sög ännu mera!! har också Haft engelska prov,, gick faktiskt bra! (Y)
Ville bara säga att Jenny den gode idag ska sova hos sin mormor som inte har något internet.. Så det blir Elin den store som får sköta bloggen ikväll. Dont miss me to much! <3
PUSSPUSSPUSS / Jenny den gode!

Svar på frågestund, // JENNY DEN GODE

Vi gjorde såhär, att vi svarar på alla frågor enskilt, då blir det lättare för oss, men det blir också mer roligt för er läsare att läsa ;) So its a win win situation!!!
Vill bara tacka för alla bra och roliga frågor!!! Det här får vi göra om någon gång <3
.

”Vad tycker ni om att ni går i världens bästa Maries klass?”

Alltså det var faktiskt en riktigt svår fråga.. Marie är verkligen en underbar och härlig person, och det är verkligen en Ära att få gå i hennes klass<3

.

”Vad är det roligaste med att vara så kända bloggare?”

Det roligaste måste nog vara alla pengar man tjänar,, Ni vet att jag haatar att skryta med pengar, men jag kan ju säga så här; det går och leva på det. ;) Sen är det ju också kul att man får chansen att förändra saker i samhället, som bloggare följer också ett stort ansvar, och om man använder ansvaret rätt kan man få andra att lyssna på en!

.

”Vad gör ni med alla pengar ni tjänar?”

Hihihi, ganska självklart elr hur? SHOPPAR såklart! ;);) Men sen gillar jag ju som sagt opera musik så det blir mkt operabiljetter också.. Jag gillar också djur, så jag brukar skänka halva min lön till en grisfarm här i stockholm<3 älskar grisar väldigt mkt! Om jag kunde skulle jag köpa alla grisar i hela värlen och ge dom all min kärlek...

.

”Hur känns det att vara mobbade i eran klass?”

Jaadu de va faktiskt en knepig fråga... De e så här att vi e ett gäng i klassen som är lite annorlunda, vi har sånna special-assistenter och grejer, har aldrig riktigt förstått varför men det har vi. Dom andra eleverna säger att vi inte alls är mobbade, bara lite annorlunda. Men ändå vill dom aldrig va me oss?!? förstår inte riktigt. Men ska jag vara helt ärlig så trivs jag med att vara mobbad. Det är ju inte så att det är mobbning med elaka ord eller något, bara utfrysning :D

.

”Hur gör ni erat smink på morgonen?”

Jag brukar köra på den naturliga lucken.. Max två lager brunkräm, liiite puder och rouge, sedan lite blå och råsa ögonskugga åså sjutton lager mascara på de. Jag skulle kunna lägga upp en video när jag sminkar mej.. Skulle ni gilla det? ;D

.

”Har ni någon slags förkärlek till allt brunt, typ som bajs och kladdkaka?”

Saken är den att jaa, det har jag. Enda sedan jag var liten har jag älskat att leka med bajs. Min mamma har berättat att när jag var liten brukade jag baka kakor med bajskorvar, rulla dom och stoppa in i min leksaksugn. SEdan tvingade jag alla att dom skulle äta mina kakor xD hahah sjuk unge var jag. Jag älskar också kladdkaka, så jaa jag har en förkärlek till brunt! <3

.

”Vad gillar ni bäst Barbie eller Bratz?”

Eeeeeh, Barbie?? Tycker för det första att Bratx bara härmar Barbie, sen tycker jag också att dom har för stora huvuden!! DOCK så är det Bratz som har de snyggaste kläderna..

.

”Gillar ni majs?”

Love it!! Tacos är inte tacos utan majs, det är mitt favoritordspråk!<3

.

”Vad ska ni bli när ni blir stora flickor?”

Jag satsar på en karriär som B-kändis! Tycker det verkar jätte roligt och spännande.. Sen får man också mkt killar och gratis plastikoperationer som B-kändis.. Så man tjänar ju verkligen på det!! :D

.

”Tror ni att sjunger bra eller?”

HRRRRMMM vet att vi sjunger bra, tackar som frågar. <3

Elin har vuxit upp i ett sjungande hem, och jag har gått sångpedagog hela mitt liv, så vi kan det här med sång.. ;)

.

”Vilken är den värsta dagen i ert liv och vad hände då?”

Den värsta dagen i MITT liv måste nog vara den gången mamma inte ville köpa en skiiitsnygg tröja till mig.. Alltså det är ju inte så att jag har tillräckligt med pengar,, men jag hade glömt alla mina femton kreditkort hemma, och mamma var så HIIMLA SNÅL :O Tröjan kostade 20 000kr, lite dyrt kanske men liksom VADÅDÅ?? Den var snygg och jag ville ha den på en fest..  Dessutom är jag verkligen inte bortskämd, så jag förstår inte varför hon bara inte kunde köpa tröjjäveln till mig?? ÅÅÅH blir förbannad och ledsen bara jag tänker på det..

.

”Vad får er att överleva dagen?”

Grisar <3 Åker till grisfarmen varje dag och tittar till dom. Åker alltid hem därifrån med ett leende på läpparna.

.

”Vad gör ni om ni är jätte bajsnödiga i skolan?”

Bajsar???? -.- Vad är det för dum fråga..

.

”Har ni någon gång varit med om spökbajs? (Alltså att ni vet att ni bajsar men sen är det inget i toaletten?)”

JAAA :O:O trodde det bara hände mig.. Det är faktiskt sjuukt läskigt.. Man hör liksom ploppet och allt, och sen när man kollar ner, INGET BAJS :S:S

 

 

.

”Gillar ni grisfötter? Såg er äta det på bäckäng..”

Nu blev jag bara ledsen och sårad.. Skulle aldrig i hela mitt liv äta grisfötter. Grisar är mina bästa vänner och jag hatar folk som sprider så hemska rykten..

.

”Hur kan ni kolla er i spegeln?”

Jaadu de e inte så svårt när man e så snygg som jag ;) Kanske svårare för dig vet inte...

.

”Gillar ni att knulla?”

ÄLSKAR DET! ÄLSKAR DET TILL OCH MED MER ÄN GRISAR! <3

.

”Jag älskar eran blogg och sluta aldrig blogga!!<3<3<3 Min fråga är, vem i SA11N är ni kär i?”

Tack vad söt du e!!<3

Ehhh,,,, Det måste nog vara Arvid alltså... (a) Både jag och Elin har en liten crush på honom...

.

”Vad är det bästa med varandra?”

Att vi har så roligt ihop!!!<3<3<3<3 Aldrig en tråkig stund. Det gör det så mkt lättare att båda är kändisar också.. Kan vara lite jobbigt för mina andra vänner och gå i stan med mig när alla vill få autografer m.m.

.

”Vill ni bli ihop med mig?”

Ehhh, Är det Arvid?? Isåfall JA!!! :D:D

.

”Det mest onödiga kroppsidealet är?”

ALLA!! Du är född med din kropp, om du inte älskar den, hur ska någon annan kunna göra det???

.

”Varför började ni blogga?”

Ehhhhh, för att bli kända?? Vad annars liksom HAHAHA

.

”Vad tycker ni om eran klass? Vem stör er och vilka gillar ni?”

Älskar faktiskt våran klass!<3 och nu är jag seriös här! Alla får vara sig själv utan att någon säger något om det. Förutom om man har pipig röst som jag,,, då kan det bli lite jobbigt ibland ;) men det är liksom smällar man får ta!!!! Finns ingen jag inte gillar! Men en person som jag tycker är snäll mot precis ALLA  är Agnes och det är jeeete ra att vara snel!<3
Sen har man några favoritkompisar men ni vet vilka ni är!<3<3<3<3 Behöver inte skrivas ut här ;)

.

”Vem är snyggast i världen tycker ni?”

MARLON TEIXEIRA!<3<3<3

.

”Vem är irriterande i klassen och vem är den snyggaste/fulaste tjejen och killen?”

Den mest irriterande personen måste nog vara Elin! men jag gillar henne ändå liksom.. ;)

Snyggaste killen, DEFINITIVT Arvid alltså,,,, jag och Elin är heelt galna i honom TIHI, men säg inte det till honom!... Snyggaste tjejen.... Enligt mig ligger Malin, Marie, Rebecka, Anela och Elin på delad första plats. Men alla tjejer i klassen är sjukt snygga!<3






 

 

 

Videoblogg<3

Bio

Dags för röda mattan, på bioduken visas mulan! Min nya väska från Armani pryder min rygg under kvällen, kiss eller piss som vår kära vän marre skulle säga ;)

Foto

Har glömt att berätta! för någon vecka sen blev jag fotad hos Bingo Rimér. Bingo är en gammal vän till både mig och Jenny så det var otroligt kul att träffa honom igen. Som vanligt ville han bjuda på middag.. *jäsp* Självklart sa jag nej. Som bloggare är det viktigt att sätta gränser, även när det gäller Bingo!
Anyway! jag fick bilderna idag och jag är riktigt nöjd! Tack ännu en gång Bingoboy!
Stilen var: Nyvaken. Nyvaken looken tog fram min inre skönhet och utstrålning.
Har ni någon favorit? XOXXXO Elin den store

Hemlis

Dags för dagens hemlis. Jag har och har alltid haft fotsvamp..., Visst är det äckligt men vad ska jag göra när ingenting hjälper? Krämer, kurer, operationer, jag har prövat ALLT! Svamparna tar över mina fötter. Vet ni något som hjälper? öppen för alla förslag!!
Det växer massa olika svamsorter på mina tossor. Flugsvamp, kantareller och karl johan svamp är bara några av de olika sorterna!
Ledsen och förvirrad tjej på bilden... // Svamplockaren Elin

Nyår?

Jag och Sofia passade på att planera lite inför nyår när fi åt på Berns. Förra nyåren var waaay to wild!! Så vi tänker helt enkelt att det blir en spontantripp till österike för att bo med våra tyska vänner Ulrikh och Måns. Både jag och Sofia har en liten crush på dom killarna så de ska nog bli roligt ;)
Vad hade DU tänkt att göra på nyår?

Bild på min älskling Ulrikh<3

home again

Tjatjaa bloggläsare<3 Nu har jag precis kommit hem från stureplan. Mötte min fina vän Sofia för en fika och fönstershopping. Hade verkligen inte tänkt att jag skulle köpa någonting, men när vi kom in i gucci affären asså jag doooog. Den prefekta jackan hängde mitt framför näsan på mig. Var tvungen att köpa den helt enkelt, ynka 3500kr kostade den. Riktigt kap! Sedan var det tänkt att vi skulle ta en enkel fika, men vi gick till berns istället och beställde in en skaldjursplatå. Mums! Slänger upp en dagen outfit lite senare och en bild på jackan!
xoxo Jenny den gode!
PS denhär bilden är från galapremiären av twilight, jag och sofia rockade röda mattan!

elin<3

Nån anna än jag som tycker elin e söwth?! <3

felåt

Ber om ursäkt elin.. Men duvet hur svårt jag har haft det med Q.. :/ Jag har alltid älskat honom.. Även fast jag har åkt hem med olika bloggläsare varje kväll ett tag nu,,, så har jag alltid haft Q i bakhuvet. Jag vet att han älskar mej också! Förlåt för att du fick sitta i häcktet, men de e sånt vänner måste göra. Ta smällar för varandra. <3

Ursäkta?

Blev du arg på mig när jag la ut en bild på dig och Q? JAG HAR SUTTIS I HÄKTET HELA NATTEN PÅ GRUND UTAV DIG?! JAG ÄR ARG! Anledningen att jag la ut bilden var för att jag inte tycker dom ska vara med varandra. Jenny och Q har gått alldeles för fort fram. Alla vet att vi bloggare måste tänka på vilka det är som flirtar, bjuder på drinkar osv. man kan inte falla för varenda en (Jenny!) 90% av alla killar är ute efter vårat kändisskap och pengar. Så om du läser detta Q, så ska du hålla dig borta från Jenny, hon är värd någon så mycket bättre än dig!
LOVE, Elin den store

jag och Q

Jaa hörrni,,, ni har säkert sett bilden på mej och Q som elin så vänligt la ut. Asså elin dehär e riktat till dej! DU KAN INTE LÄGGA UT VAD SOM HELST HÄR!! TÄNK OM MIN MAMMA LÄSER VÅRAN BLOGG??!?!?!?! ååh kan bli så irriterad på mina kollegor ibland asså... MEN iaf,, Jag tänkte berätta om mej och Q. Vi har haft det lite struligt ganska länge nu, haft ett förhållande som slutade hastigt pga privata själ... Men nu för några månader sen har vi äntligen börjat hitta tillbaka till varandra! Känner hur mina känslor för Q börjar komma upp till ytan igen. Igår sov jag över hos honom, det var hur mysigt som helst å vi bara mysde. Jätte glad för att vi äntligen hittat tillbaka till varandra ige, får se vart det leder.. Håll tummarna älskade bloggläsare <3
Pusspusspuss! / jenny den gode

Godmorgon

Vaknde av ett arg telefonsamtal från min och Jennys manager imorse. Förlåt än en gång Jenny! Det blev en vild utekväll igår och den slutade med att en polisbil hämtade mig. Egentligen var de ute efter Jenny, men eftersom hon och Q*** var spårlöst borta tog de mig istället. Så nu sitter jag här på polishuset, väntar på att min pappa ska komma och betala borgen...
Jenny och Q*** på bilden! LOVE, Elin den store

ELIN!!!

ELin vart i helvete håller du hus?? E de nåt som jag hatar är det när mina vänner ljuger, och elin har ljugit riktigt ordentligt för mej nu. Igår LOVADE hon mej att hon skulle komma till skolan, men inte är hon här inte.. Blir jävligt besviken på dej elin om du läser detta.. Ska be våran manager dra in din lön!!

godnatt

WOOAAW, asså e heelt slut. Klunkade en hel saft å sen va de tack å hej.. När vi arived till whiteroom var jag heelt borta å vakterna slängde ut mej på en gång.. Inte så kul men de va roligt på bussen dit iaf. Nu ska jag sova, imorgon e de skola :/
PUSS LOVE YA!
/ jenny den gode
Denhär brukade alltid min mormor spela för mej när jag var liten och inte kunde sova,, hon älskar black ingvars<3

Whiteroom

Nu drar jag också till whiteroom å möter elin där. Så e de å vara storbloggare, aldrig någon vila ;D Ikväll shakar jag loss i en stickad tröja från dior, och en uuuurgullig sarong från gucci! Till det har jag mina raibans! ;)
Anledningen till att jag ock elin alltid måste ha solglasögon när vi går ut, är att det är så många som vill fota en hela tiden. Tänk då om alla använder blixt,, så gör det ganska ont i våra ögon efter ett tag..
Puss ha en trevlig kväll!
/jenny den gode

Godkväll

Snart beger jag mig ut och gör stadens gator osäkra. Jag ska ut och dansa hela natten lång. Whiteroom here I come! ses vi där? ;)
XOXOXOXO, Elin den store

blopiiiiis

Ni bloggläsare ska ju och kunna köpa finfina grejer ur Jenny den godes hem! Här kommer några underbara och prisvärda saker! Shoppaway!
Choklad kalender. Endast fyra luckor öppna, det betyder tjugo chokladbitar kvar!! Kom på att jag inte alls gillar choklad.. Köpt för 20kr säljs för---> 10kr
Silverhand! Användes året när jag brutit min riktiga hand. PS: kan också användas att hänga saker på, t.ex karameller. Köptes för 1000kr säljs för --> 300kr!!!!
Moderna mobil! Endast en knapp saknas, nummer fyra! Använts i ett år. Gå emot iPhona strömmen och köp denna underbara mobil, du kommer inte ångra dig. Köptes för fem kr du får den för --> 3kr!!!!

hej

Nu har jag äntligen kommit hem från Adam och Eva kliniken. Jag har rätt så ont i både foten och näsan. Hoppas det går över tills ikväll då jag och jenny ska på ett jätte stort event med våran kära vän Q*** ♥ Vilket event det är och vilken speciell vän vi har med oss är hemligt. Kan bara säga att Q*** och Jenny är lite... ni vet vad? ;) Bilder från eventet kommer imorgon! SPÄNNANDE!!
Kärlek från mig till er! Elin den store

premiör

Ville bara länka denna filmen!! Var på premiären med röda mattan i höstas. Sjukt sevärd!!!

Hemlis

För några inlägg sedan berättade jenny om mitt racerbajs som jag fick av bönorna. Egentligen var det inte bönornas fel. Egentligen är det så att varje gång jag behöver bajsa så får jag racerbajs. Migrän och sjukdom är bara ursäkter för varför jag inte är i skolan. Egentligen sitter jag på toaletten hela dagen...
Love, Elin den store

hemligt

Vi tänkte att vi skulle köra igång med en hemlighet om dagen! Det innebär att för varje dag som går,  så avslöjar jenny den gode elr elin den store en hemlighet om oss själva.. Låter det bra kära bloggläsare?
Första hemligheten kommer från jenny den gode och lyder: Ända sedan första klass har jag samlat all mitt tåludd och navelludd i en glas burk. hahah kanske låter helt sjukt men tänkt ändå. När man blir vuxen, då kan man kolla igenom luddburken å tänka på alla minnen som man har från luddet.. Vill inte lägga upp en bild på min burk då jag tycker det är lite väl privat, så lägger upp en annan passande bild istället!
Puuuss / jenny den gode! <3

WOPWOP

Har inte vågat säga någonting än för det var inte säkert.. Men nu är det dags att släppa bomben... JAG SKA BLI MAMMA!!! ihihih, alltså jag har liksom alltid drömt om dethär,, från att jag var ett år och lekte med dockor, till att jag var sexton och lekte med riktiga killar.. Igårkväll träffa jag en kille, vi hade det lite mysigt ni vet.. Åså helt plötsligt kommer en stork inflygandes, å ja tänkte liksom att shit detta måste vara ett tecken.. Å sen så drömmer jag att jag har fått en bebis, å sen när ja vaknar. POFF. Vääärsta bebis magen har jag fått :O Fattar inte hur det har gått så snabbt,, men jag är ändå huur lycklig som helst just nu!!! HHIHIHI
Om ni tittar riktigt noga på bilden kan man tillochmed se den lille bebis foten!!!
ÅÅÅH ja e så lycklig!!!!

jjdd

Hej kära bloggläsare! Efter en helg med mkt onyttigheter ger jag mej ut på en jogginttur i hultafors älgskog. Som bloggare är det viktigt att man har en hälsosam och tajt kropp, och finns det mer härligt än en joggingtur i naturen?? På ipoden sätter jag på denhär låten på repeat, sen är det bara och köra!
Puss på er/ Jenny den gode
PPS: Förlåt för dålig uppdatering, fick ett jätte argt samtal från min manager precis om att jag måste blogga... Så e de som stor bloggare, man får inget tillfälle till ett vanligt liv.. :/ men jag gillar det! <3

Angående operationen

Som ni såg på bilden förut så är det min näsa som är ändrad. Men inte bara den... Min högra fot behövde även göras om. Vem vill liksom ha två likadana fötter? Jag är super nöjd med resultatet, jag känner mig unik!♥
Till Höger ser ni hur min fot såg ut före och till vänster hur den ser ut nu
Love Elin

Gofama by Elin

Sneak peak!
Vad tycks? // Elin den store

4 december

Ledsen för dålig uppdatering, det har varit så sjukt mycket arbete med Gofama by Elin under helgen. Plåtningar hit och dit, blir alldeles snurrig. Jag har även tillbringat lördag kväll och natt på Adam och Eva kliniken. Operationen är gjort, YES! Har ni någon gissning på vad jag ändrat på min kropp?
Även när man nyss opererat sig måste man vara snygg! man vet ju aldrig om läkarna ser bra ut? ;)
Hörs snart igen // Elin den store

Läppar!!!

Jag och mina två vänner Karin och Elin har precis gjort våra läppar, gillar ni resultatet?

Frukosten

Igår kväll bad jag min hushållerska att göra ordning frukost till mig morgonen därpå. När jag kommer upp imorse då ser det ut så här, jag blev så fruktansvärt arg och sparkade Greta direkt. En tjej som lägger ner all sin tid på bloggen är värd en mycket bättre frukost... Greta är en riktig egoist som bara tänker på sig själv.

Trots allt så är det väldigt bra men en hushållerska som tar hand om mitt hem. Jag får mer tid för mina kära bloggläsare! Därför tänkte jag kolla om det var någon av er som vill jobba som hembiträde för mig? Du får inte ha pojkvän, man, barn osv. Jag vill helst att du ska bo här med eftersom du ska kunna serva mig dygnet rund. Är du intresserad mejla mig!

3 december

Shoppat hela dagen...

To much

pizzasalladen räddar iaf min dag! (y) Har fått sånna fruktansvärda fisattacker.. Enda sättet att stoppa dem är att äta pizzasallad! Tackar gud för den! <3
På tal om fisattacker kom jag å tänka på en rolig dag som hände här om veckan..  Elin trodde att om hon tryckte i sig en hel burk med bönor, och sedan stoppa upp en tratt i rumpan, så skulle hale Bäckäng höra xD Kan ju passa på att säga att det funkade inte så bra... Istället för en prutt fick stackars Elin gätte mkt räserbajs, å va tvungen att åka till sjukhuset och tömmas :/ men de va sjukt kul iaf, hahahah har nog aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv som när hon åkte runt där på skolgården, med en tratt uppstoppad i arslet HAHA

Svar på tal

Har fått in väldigt många frågor angående om jag har sprutat silikon i mina läppar.. Jag kan ju då säga direkt att Ja, det har jag! På den här bloggen skall vi vara ärliga, och jag bryr mig inte om vad andra folk tycker. Hela mitt liv har jag haft komplex för mina läppar, det har varit väldigt svårt för mig.. När jag gick på dagis blev jag till och med mobbad för det, killarna sa att de finns ingen som skulle vilja att jag skulle NI VET VAD på dom för att jag hade för små läppar.. SÅ, när jag äntligen fick lov att operera för mina föräldrar så tog jag chansen. Nu lever jag ett mkt bättre och lättare liv och ångrar mig inte en sekund!

Godmorgon

Nu har även jag vaknat till. Jag såg att Klara hade frågat vart mitt bälte kom från och svaret är New York. Sorry :(
Men du ska inte vara ledsen, ett liknande bälte dyker upp i min nästa klädkollektion, Gofama by Elin. Ja ni hörde rätt! Har länge velat berätta denna nyheten för er och igår sa min manager JA!!! I Vår släpps alla kläderna. Långkalsonger, sockiplast strumpor, långa ylle kjolar, allt du kan drömma om.
Det gamla bandet Gert Jonnys har gett oss mycket inspiration i kollektionen. Kärlek till er ♥
xoxoxo Elin den givmilde

chilll

Sitter fortfarande i sängen med hanna. Dricker lite julmust som mormor hade lämnat i en påse bakom dörren, SÖT<3
Lyssnar också på ett av mina absoluta favoritband EVER. Spice girls!! Blir fortfarande ledsen när jag tänker på att dom har lagt av :( Kan inte förstå det, deras låtar va liksom helt unika och dom bara gjorde sin grej rätt igenom.
Nu kommer det nästan en tår i mitt öga alltså..
Här får ni min absoluta favoritlåt med de underbara tjejerna <3
xoxo Jenny den gode

MORGON

TJENA MORRSNING
vakna precis upp brevid min komis Hanna. Blev en kul kväll igår heheheh. Lite för mkt av det goda bara men sånt händer. När ja vakna låg min mobil under sängen, konstigt....
Jaja här får ni en bild från igår, innan det körde igång!
xoxo Jenny den gode

Videoblogg

http://www.youtube.com/watch?v=rakUQzG8B8k
Eftersom jag inte fattar hur man lägger upp en videoblogg (!!!) länkar jag den så ni kan titta på youtube!
Medans jag ändå håller på så kan ni få kolla när jag och Emma dansade till Hannah montana dansen, man skulle nog kunna säga att Hannah (Miley som hon heter) är en utav mina idoler. Hon har en så stark personlighet, en riktig power women e vad hon e!
Nähä filmen och youtube vill inte sammarbeta... jag går och lägger mig... klippet får komma upp imorgon istället. SPÄNNANDE!!!
dröm söta drömmar XOXO Elin

Kvällens outfit

Grön scarf på huvudet - LV, randig halsduk - Ralph Lauren, midjeskärp - Channel
Alla mina klädesplagg är jätte dyra, men eftersom jag är en sån känd bloggare har jag råd med det!
Take care// Elin den store

Läsecirkel

Godkväll kära läsare!
Jag har länge varit ledare för en läsecirkel på lördag kvällar. En läsecirkel (bokklubb) stärker dina kunskaper i Svenska, så om du är svag i det ämnet råder jag dig att vara med. Historia, litteratur och vetenskap handlar de flesta av våra böcker om. Detta är ett perfekt tillfälle att utöka din vänskapskrets och få ägna sig åt det vi älskar mest, att läsa! Vissa veckor tar vi även med oss våra instrument och spelar lite lugn musik. En Säckpipa, maracas, munspel, ja till och med en cello är okej att ta med sig. Vi brukar träffas mitt på södra torget för att sedan gå gemensamt upp till Biblioteket. Om detta låter lockande kommentera ditt för och efternamn så söker jag upp dig.
Ha en fortsatt trevlig kväll! // Elin den givmilde

Partey

Ikväll e de party som står på schemat! Snela hesten Hanna har lockat mitt hår, så såhär fin e ja nu HIHIHIHI
Ska fortsätta fixa oss nu så får vi ser vart vinden för oss ikväll!
Ha en trevlig kväll alla bloggläsare! <3
xoxo Jenny den gode!

prutt...

Sitter här med hanna. Vi har käkat thai å nu e vi så fruktansvärt dåliga i magen... Han suttit å pruttat konstant i en kvart nu.. :/ De e inte roligt när sånt här händer.. Men det är bara att genomlida det, "det som inte dödar dig gör dig starkare" som man säger! Säger bara en sak; De stinker SKIT i lägenheten just nu.,,
xoxo Jenny den gode! <3

16.20

Senaste inlägget 15.20?? Sorry för dålig uppdatering! Min kära vän Emma kommer hit om en stund, då blir det förmodligen en sväng till city gross. Och nej jag ska inte köpa godis, chips, dricka osv. Barnmat är min nya grej! det är gott, enkelt att tillaga och man går ner i vikt på ett kick. Ska gå ner 2 kilo för att få plats i nyårsklänningen. Måste klara det!
Detta hjärtat står för kärlek. Kärlek är det finaste vi har. love Elin.


Inspiration

Tror inte att jag är ensam om att vilja tatuera mig. Här är några bilder på motiv jag funderar på. Titta och njut!
xoxo Elin

Klänning

Önskar att denna vackra skapelse hade hängt i min garderob. Drömma kan man alltid...
Vi hörs snart igen! // Elin den givmilde

Frågestund

Som sagt så hade vi en frågestund igår. Ni får gärna fortsätta ställa frågor, ju fler och galnare desto bättre ;D
Svaren kommer upp på Måndag!
Kram jenny den gode

Bloppis

Gympadojjan, shampoflaskan och ögonfransböjaren gick åt som smör igår.Tack än en gång kära bloggläsare. Vi firar detta med ännu mer saker till bloppisen. Håll i hatten!

.
Colaflaska, tom, 15:-
5-krona, smutsig, 10:-
Hoppas ni är nöjda med vårat utbud! take care // Elin den givmilde

Viskan

Heej bloggläsare som vi älskar otroligt mkt!! ;)
Just nu sitter vi på cafe viskan med våra kära blogg kollegor Marie och Rebecka. Jenny har ätit chokladboll och Elin pollybrownie. Mkt gott.
Har en sak som jag ill ta upp.. Varför hatar alla Borås egentligen? Det är faktiskt en undrbar stad med trevliga människor, fina miljöer och mysiga cafen. Det enda som är lite dåligt är att det inte finns så många bra klädaffärer.. :/ Men alltså vill du shoppa åk till Göteborg liksom!! Man behöver ju inte hata Borås för det.. En annan sak är vädret. Dock så tycker jag att på grund av det mulna och regniga vädret vi nästan alltid har, blir det bara ännu mysigare att sitta på cafeer elr gå på bio. Sen uppskattar man också sommaren i Borås ännu mer.
Mitt råd till er kära bloggläsare: Var nöjda med vad ni har, ta vara på det och om ni har något ni är missnöjda med, Förändra! Istället för att sitta hemma å klaga hela dagarna.
PPS: Katt å stol,,,, Satt i halsen! HAHAHAHA
xoxo // jenny den gode <3
Bjuder på en bild med mina favorit killar!<3

länk again

Länk til våra andra vänners underbara blogg! Säger bara en sak: Underbart!
http://sofiamalinochalex.blogg.se/
xoxox Jenny den snälle

marrerebbe

Ville bara passa på å länka til våra kompisar marie och rebecka som också börjat blogga!!! :D Ser verkligen fram emot att föjla deras liv,, där händer det grejer! <3
http://marreochrebbe.blogg.se/?tmp=02122207
vet inte hur man länkar HIHI men kopiera bara ;) PUSS på er<3<3
xoxo / Jenny den snälle

Julkalender

Från och med imorgon startar våran julkalender här på bloggen! Ni kommer få svara på en personlig fråga om oss varje dag sedan lottar vi ut vem som vinner. Ni kan vinna finfina priser så passa på!
Första frågan:
- Vilken är både Elin och Jennys favorit disney film?

HJälp!

Någon vänlig själ som vet hur man lägger ut videos på bloggen? om ni hjälper oss kommer ni få se en film ni sent kommer glömma!! // två förvirrade coolingar

Dagens outfitt

Just nu har vi Historia! :) Slänger upp en dagens outfit så länge. Inte så fin bild på oss men ni fattar konceptet! ;)
Senare kan ni också se fram emot en video blogg om tekniken slutar strula.
Puss på er älsklingar!<3
/ Jenny den snälle, Elin den givmilde!
PPS: Vad sa han som sket i sängen? Svar: Lägg dig inte i...

ESPANOL

HEJ! Nu har jag och Elin spanska! Vi sitter på varsin sida klassrummet å fattar NADA! Vi brukar vara väldigt smarta tjejer, men just nu känns det som att vi e dom dummaste i världen EVER. :( FUCK OUR LIFES!

Morgon i borås!

Heeej kära bloggläsare! Vill precis som Elin tacka och välkomna alla nya läsare!<3
Nu har Hanna gått til skolan och jag har precis tagit en dusch. SKa snart kila till el espanol med LUDMILA världens bästa lärare!! Märkte att de va lite strul igår å ta sig in på bloggen.. Har pratat med våran manager och problemet skall nu vara löst. Hoppas ni ser fram emot lika många inlägg idag också, det gör jag och Elin iallafall!
PUSS PÅ ER ni e bäst!!<3
/Jenny den snälle

Godmorgon

78 läsare och 388 sidvisningar på mindre än en dag! ni är grymma! Tänkte att  jag kanske kan lägger ut fler saker på bloppisen ikväll, vad sägs som det? Sjukt många som var intresserade, fler än vad jag trodde. Stort Tack till er!

vaknade för en stund sen för att se ännu ett fantastiskt avsnitt av tjuvarnas jul! bästa julkalendern på länge. 
Bjuder på en härlig morgonbild, vi hörs om några timmar!
XOXO, Elin

05.00

Okej jag erkänner teknik, blogg och datorer är inte min grej... men vi kan ju låtsas att inläggen var tidsinställda hehe
Tänkte att det är dags för mig och Jenny att starta en bloppis, låter det som en bra idé? jag kan börja med några av mina saker. Vi kör på 10 % rea för alla bäckängselever, passa på att fynda!
Tennissko, sliten, 15:-
Schampoflaska, halvfull 5:-
Ögonfransböjare, 20 :-
Hoppas något föll er i smaken, säljer till högst bjudande.
Sov sött // Elin den givmilde <3

<3

http://www.youtube.com/watch?v=XhNHz1d6uuQ
Hanna och jag sitter å lyssnar på musik.. Fastnade vid denhär låten och har lyssnat på den ett tag nu.! Den går verkligen rakt in i hjärtat... <3
/JENNY

01.00

Jag säger hej till alla er som fortfande är vakna. Förstår att det är svårt att sova när nya spännande inlägg kommer upp på bloggen hela tiden!
Medans ni väntar på nästa inlägg (05.00) kan ni få roa er med denna fina bild // Kung Elin

one two one two three four

Kvällens/nattens outfit består av en T-shirt från jc och shorts från ullared. Två tummar upp
Efter att mina farmor somnat några gånger i soffan den senaste timmen bestämde vi oss för att krypa i säng.
Men bli inte ledsna för det. Har gjort två tidinställda inlägg under natten för er som inte kan sova och behöver lite underhållning, detta är ju trots allt bloggen som aldrig vilar ;)  // Elin den store

Julkalender!

Go kväll Kära bloggläsare!<3
Först och främst vill jag tacka för alla roliga och bra frågor! Riktigt roligt och se att ni är intresserade.
Sen vill jag också säga, ni kanske har märkt att det har varit väldigt många inlägg redan på första dagen. Ni tror säkert inte att vi kan hålla igång med så många inlägg i fortsättningen. Men vi lovar, denna farten ska vi hålla! Denna blogg är aldrig tråkig, vi tar aldrig semester!!
Nu sitter jag här med min fina vän Mia, vi har precis kollat på julkalendern. MKT spännande att se vad som händer imorgon, väntar med spänning.. Tycker att det verkar som en riktigt bra julkalander iår. Nuförtiden ska de alltid vara så moderna, men den här är verkligen så mysig och gammaldags, precis som det ska vara!
Nu ska vi försöka plugga lite, går inte så bra men man kan ju alltid försöka!
PUSS på er!<3
/Jenny

Kvällshumor

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WLr3irn285I
Det roligaste klippet på länge! enjoy! ;)

Mobilblogg

Hej alla våra unika läsare! Tänkte bara meddela att jag lever. Är hos farmor och hon har köpt godis till oss! Det vankas tv-kväll!😉Tekniken strular så detta inlägg blir utan bild ha en fortsatt mysig kväll // Elin "coolladie" Lindgren

Jenny!

TJENA! Har preciiis kommit hem till mitt å Hannas nuvarande boende. Min bror har åkt iväg ett tag så vi får bo här HIHI. Nu har ja värmt upp en pizza å hällt upp ett glas cola, sitter i soffan med Hanna å nu ska vi försöka plugga lite!
PS: Vad sa han som sket i bassängen? Svar: Det löser sig! 
PUSS PÅ ER BLOGREADERS!<3
PPS: We´re having an uggly day..

Svar på tal.

Sjukt kul att ni har så många härliga frågor till oss, det värmer! Dock tycker jag att en viss blogg (alex,malin och sofias) lägger lite för mycket tid på att skriva nedlåtande kommentarer. Kanske ska lägga lite mer tid på eran blogg istället? puss!

ELIN!

Svenska

Charmig tjej!

Frågestund

Vi har ju bloggat ett tag nu och vi tänkte att våra kära läsare ville lära känna oss lite bättre. Så våga fråga! Vi svarar på ALLT! 😉

Mobilblogg

Idrott. Helt slut. Humöret på topp. Tummen upp.

Teater

Stod på schemat för klass SA11N på Bäckängskolan. Inte så uppskattat... Men vårdat humör var på topp!

english

Har fortfarande engelska,,, De går sjukt bra! Elin börjar lära sig nu hur man använder oregelbunda verb!! :D (Y) xDxD :PppPPPpPPpPpPPppppPP
xoxoxo Jenny!

klippt mej

FUCK MY LIFE

Engelska

Nu har vi engelska....

Första inlägget.

wohooooo! hej på er alla bloggläsare! kul att ni kika in här. bjussar på en bild från våran första vecka i skolan. självklart var vi på ica för att spendera våra pengar på onyttigt... lite pinsam tystnad mellan oss...

Välkommen till min nya blogg!

coolladies

The blog that never sleeps ♥

RSS 2.0