Farväl...

Hej älsklingar.
Som ni kanske märkt så har uppdateringen inte varit på topp på sistone, och det beror helt enkelt på att vi har tröttnat. Om ni NÅGON gång komenterar, så är det för att ni har något att klaga på!? Du ser tjock ut i den tröjan, dina bröst är snea, fan va dålig du e, sluta vara en sån bitch M.M, det tar aldrig slut, ALLTID har ni något att klaga över. Tröttnar ni aldrig?!!? Vad är det för liv liksom.. Sedan ska ni veta hur mycket press vi bloggare har på oss dag och natt. Paparazis som följer varje litet steg man tar, galna fans som attackerar en på stan, man måste se bra ut HELA TIDEN. Och allt detta skvaller.. Läste på en skvallerblogg att jag tydligen har gjort en näsoperation nu?!? Asså seriöst sluta hitta på massa lögner. Livet som bloggerska tar helt enkelt på en, och vi orkar inte mer nu.
*
Sen känner vi också att vi inte behöver bloggen längre. Vi skaffade ju denna bloggen för att nå ut till en bredare målgrupp, och nu när vi lyckats med det och våra företag går huur bra som helst och vi kan bada i pengar om vi vill, då känner vi inte ett behov av denna blogg längre. Elin satsar på gofama by Elin, och Jenny ska satsa på konstsim, vi vänder blad helt enkelt.
*
Vi vill fortfarande tacka alla trogna läsare som inte gjort något annat än älskat oss från dag ett! <3
Utan er hade vi inte varit någonting, och vi är så otroligt tacksamma. Men vi går vidare, och vi hoppas att ni kan gå vidare också..
*
Kom också på att vi faktiskt inte behöver vara trevliga mot er längre HAHA. Har egentligen bara utnyttjat er för att tjäna pengar, men nu när vi slipper er, fyfaan vad gött det kommer bli. Ha det så bra, eller nej skit samma.
*
MVH: Coolladies.
'

Ranelid in my heart for ever

Hej alla underbaringar! Kollat melodifestivalen? Det har jag, och jag säger bara en sak; W O W !
Asså jag är helt sjuuukt imponerad!! Hade ingen aaning om att vi hade så mycket sprudlande talang i Sverige.
<3
Och björn?
Alltså vart har du gömt dig älskling?!? Ranelid är ju lätt min nya kändis-crush.

underbara killar

Jag kan inte riktigt fatta hur dessa undrbart fina killar kan ta all skit. Asså allt dom gör är att leva för att göra männiksor glada med deras musik, och alla klagar på dom?? Blir uppriktigt sagt ledsen. Jag älskar dessa killar sjukt mkt och dom har en stor plats i mitt hjärta. LOVE YOU GUYS <3

Svar på fråga!

Tjena alla sköna bloggläsare, haft en bra alla hjärtans dag?? Det hade vi. Elin spenderade dagen på stureplan med sina rika vänner, och Jenny hade en mysig hemma kväll med Justin Bieber och kebabtallrik.
Vi har fått en fråga från en nyfiken läsare som lyder:
-
"Vad tycker ni om kims kropp? Är arvid fortfarande snyggast i klassen eller kanske kim har tagit första plats?"
-
Det ska du får svar på nu!!
Lite bakgrundfakta först: Vi har aaalltid tyckt att Arvid är snyggast i klassen, elr snarare snyggast i världen ;) Det tycker vi fortfarande, Arvid har en STOOR plats i våra hjärtan. Men nu så var det så att vi skulle åka till ett spa med klassen, ni vet "rik skola" ;) Då fick vi helt enkelt en positiv överasking när vi såg Kimsan i bar överkropp. Hans MUSKLER asså vi typ tuppa aav. Och nu är det så att det var inte endast vi två som la märke till detta, utan faktiskt aalla tjejer tyckte det. SÅ, slutsatsen är att Kim har snyggast kropp, men Arvid är absolut number one på vår lista!
Hoppas ni blev nöjda med svaret.
Kisses
Coolladies

alla<3dag rim från ElinåJenny

Idag är det alla hjärtans da
hoppas att ni mår bra.
nu ska man vara med den som gör en hel
och förlåta den för alla fel.
sen ikväll kanske vissa har sex
när andra föredrar att äta kex.
ni som är singlar ska iallafall veta
det finns många därute som tycker ni är heta.
man ska inte vara ledsen eller emotionell
nej, man ska trycka i sig en kebabtallrik ikväll.
tänk på allt som gör dig gla
tryck i dig en låda med chokla.
skriv pusspuss till din flört
stek dig en underbar mört.
Ta chansen på killen du tycker är het
han kanske gillar dig i hemlighet.
Ha en underbar dag allihopa
vi ska på turné ut i europa
puss å kram
skumbanan
MVH COOLLADIES <3

Rosor i massor,,,,

Ville bara säga att jag också fick en ros denna veckan. Elin ska alltid passa på att skryta såfort hon får en ros... Jag får typ rosor HELA TIDEN, varje dag och alla av olika snygga killar, men skryter inte med det. Hatar människor som skryter!!!
Lite dagens schema också;
*Först ska jag på ett möte med drottning Silvia, ska hjälpa henne lite med hennes kommande klädkollektion
*Fika med Kenza, det är inte alla som vet, men jag har alltid varit lite som en "mentor" för Kenza, jag är faktiskt anledningen till att hon är så känd som hon är idag
*Ta en simtur i von Ankas pengavalv<3
*Sedan avslutar jag dagen med att fira en god vän och bloggerska till mig, tänkte bjuda på lite skaldjursplatå bl.a (as usual)
Ses vi på krogen ikväll? ;) White room u know ;););)

GLAAAD

Något både jag och Jenny uppskattar är när vi får presenter, beundrarbrev o.s.v av er underbara läsare. Det får oss att fortsätta blogga och kämpa ännu mer! Idag kom det en leverans med rosor till mig i skolan (som vanligt ;))

WTF

Asså wtf är det jag ser?!?!!? Jag och Marie från marrerebbebloggen vart på en photoshot häromdagen. Det var lite rasta/princes inspirerat och vi LOVADE varandra att vi inte skulle läcka ut bilderna förräns om en vecka elr så. Och vad ser jag idag när jag går in på deras blogg?!?!? SJÄLVKLART kan man inte lite på Marie som vanligt och hon lägger ut en bild det första hon gör. Visserligen är jag väldigt snygg på den bilden,,, men ändå!! Kommer aldrig mer lita på dig Marie. HÄR ÄR DERAS JÄVLA SKIT BLOGG -------> LÄNK

CATFIGHT

Idag var det inte Jennys dag... Hon hade vaknat på heeelt fel sida. Jag råkade säga något lite elakt om Justin Bäver och PANG så kom det en knytnäve i ansiktet...
så här såg jag ut efteråt...
och så här såg Jenny ut...läskig tjej asså!!!!

Måns Zelmerlöw

Dagen har spenderats med Justin, är så lycklig när jag är med honom, som om hela världen förändrats liksom.. Anyways, så jag gick på gatan med Justin, och vem tror ni inte kommer fram då?? JO, mitt ex Måns Zelmerlöw.. Alltså jag älskar Måns jätte mycket, men bara som en vän, ÄNDÅ ville han bjuda mig på middag å grejer.. Vet inte riktigt vad jag ska svara, Justin är inte direkt den svartsjuka typen för han vet att han kan lita på mig, men ändå... Känns inte helt bra..
Här är en bild från när jag och Måns dejtade<3
Love you bejb<3
xoxo
Jenny den gode

Jenny på gymmet härom dagen...

SE HIT!!!!-----> TÄVLING <-----!!!!TIH ES

Yes, nu var det dags igen! Den här dagen kan man vinna denna otroliga penna. Den kanske inte ser så magisk ut men det är den! Man kan skriva med den, måla ögen med den, busa med den och den har även används av både mig och Jenny. Jag vet vad ni tänker "OMG"! För att vinna denna underbara pryl ska du bara svara rätt på frågan nedanför!
Vilken låt är det? ÄÄH UÄÄÄ I-ÄÄÄÄÄÄ...UHÄÄ UHÄÄ UHÄ-ÄÄÄ  ÄÄH UÄÄÄ I-ÄÄÄÄÄÄ UHO ÄÄ I-ÄÄ I-ÄÄ I-ÄÄÄÄÄÄÄ
PUSS OCH KRAM FRÅN COOLLADIES!!

HEEEEEEEEEJ

Något positivt med att vara storbloggare är allt sponsrande hit och dit. Detta vackra halsband från dior låg på mitt silverfat vid sängen imorse och Jennys också!
PUSS!

Lika som bär ?


Fick in ett mejl om att tjejerna är lika varandra,,,,, tycker ni verkligen det?
Kan ni svara på denhär knepiga frågan, vem är vem? Den som svarar rätt får en länk ;)
MVH: Göran (manager)

Fräshat till mig

vArt å fräshat till mig lite på Adam och Eva kliniken. Blev bl.a en spraytan men också ändra ögonfärg till en lite mer grön ton, och gjorde lite fillers i läpparna. Riktigt nöjd! (y)

Novi god

Det finns bara en mening som kan beskriva denna dagen: Novi god

one direction...

Fick precis en kommentar från one direction:...
-
One Direction om To Orlando: Hi, we are one direction and we have been followed your blog for a while now and we think you are so cool and awesome so we wonder if you want to record a song with us? :) Love, One Direction
-
-
Hello One Direction. The answer is no. We definetely don´t want to record a song with you. You think you can measure youre selfes with us?? Youre so not on our level, maybe in a couple of years when you´ve got beards and more grownup voices. MAYBE.
Sorry but we dont record songs with amateures. Especially not if there kids. Sorry
-
xoxo
Coolladies

Breakfust at starbucks

Vaknade klockan tio!!! imorse av att Justin Bieber ringde och ville äta frukost på starbucks med mig. Först hade jag ingen lust men sedan tänkte jag att det kan ju vara mysigt för honom att umgås lite med mig, jag har ju typ aldrig tid för honom.. Så han hämtade mig i sin limousin sedan var det frukost som gällde. Starbucks personal vet ju vem jag är så jag behövde inte ens beställa. Dom kom med det vanliga, två bantningspiller och en kopp extra fetsnål mjölk. Man vill ju inte överdriva ;)
Thank you Justin, i had a lovely time with you today
xoxo
Jenny den gode

Coolladies trailer

ElinJenny var ju som sagt på filminspelning för ett tag sedan.. Nu har ÄNTLIGEN trailern kommit ut!! Är ni spända? Det är vi ;)

KOmentera!!!

HÖRRNI!! Vad har hänt med komentarerna??
Nu skulle vi vilja att ni skriver varsin komentar med vad ni tycker är bäst med vår blogg och varför ni läser den så ofta! :D Är det något speciellt ni vill at vi ska skriva om, typ kärleksproblem elr vad som helst. Vi hjälper er!
PS:
Vad sa han som sket i sängen?
::: Lägg dig inte i

Rim dedicated for you

Hejsan allihopa
Kan ni höra oss ropa?
Vi älskar er av hela vårt hjärta
hoppas ni ikväll känner ingen smärta!
för då kanske ni er själva cuttar
vårt tips till er, lukta på era pruttar!!
tidigare idag hörde jag en gris tjuta
när jag min egna plattång höll på att gjuta..
hur kommer det sig
att jag är den rätte för dig?
nu ska jag äta skaldjurs-platå
hoppas du inte har blå-tå.
Puss och kram
zkumbanan <3

Dagens hemlighet

Jenny har fått återfall. Det har gått en vecka nu och hon har inte lämnat matbordet en ända sekund. Hon bara äter och äter av köttbullarna, det går inte att stoppa henne....

To Orlando

Jag menar vart enda ord jag sjunger... WE ARE SOOOO OVER!

Justin<3

Jag och Justin var på en romantisk semester på Bahamas här om veckan. Det var helt underbart, älskar honom mer och mer för var dag som går <3

Läsar-attack

Häromdagen när Jenny blev attackerad av galna bloggläsare på Nordpolen.... ;s Den tjejen har SÅN otur asså...

Vi ses i dimman...

Puss

Rumpan

Jag har opererat min rumpa!!! :D:D:D Kände att den var liite för liten förrut, så nu är det gjort. Jag valde att flytta ut mina muskler lite också, så nu när jag står på bussen behöver jag inte hålla i mig alls, bara att knipa till lite med rumpan! Hur smidigt som helst.
puss
Elin den store

2/2

Slänger ut en bild från våran resa idag. Vi fick en liten surprise av våran manager Göran som hade ordnat så att vår privat jet kom och hämtade oss imorse, på planet bjöds det på champagne frukost, sedan var det vidare till Nordpolen. Haft en underbar dag med pingviner och Göran. <3
Kommer nog upp en video sen från när Jenny blir attackerad av ännu att galet blogg-fan, den tjejen har verkligen otur... :/

Outfit and more

Vi slänger upp en dagens outfit medan vi har matte med vår sexiga privat lärare, 22 år och modell ;)
Viktigt att tänka på som bloggare är att man ska ha rätt pose, gärna i lite konstiga vinklar och med fötterna riktade lätt utåt. Ansiktsuttrycket är också väldigt viktigt. Man ska se avslappnad ut, men med en blick som kan borra genom hjärtan.

Carola predikan

Kom precis hem från en predikan med ingen mindre än Carola. Jag säger bara en sak: Den kvinnan vet hur man når in i någons hjärta!

Bryan <3

Kommer ni ihåg våran amerikanska bloggläsare Bryan? Han som skickade in ett klipp när han dansar till big booty bitches. Dagen har spenderats tillsammans med honom. Vi har visat honom runt i Stockholm and he loooves it here. Tack för dagen Bryan. Love you so much <3

Idolbild

Fått in en jätte fin idol bild från vårat gulliga fan Sven ;) tack Sven Elin blev väldigt nöjd med porträttet, kramizzz

asgofiansog

Glömt att visa er min musikvideo jag spelade in för några veckor sedan! här kommer deeeeen :*
PUUUUUUUUUSSSSSS!!!

Oh i oh aha tang tang walla walla bing bang

CHA CHA BLOGGGGGEN :*
PÖSS FRÅN ELIN

coolladies

The blog that never sleeps ♥

RSS 2.0