iPhone

En annan fördel när man har en stor blogg är alla sponsorer. Idag fick jag till exempel en iPhone 4s hem på posten, så jag provade att höra ett inlägg nu. Helt ärligt så förstår ja inte grejen med iPhone, min förra Nokia är såå mkt bättre! Men iaf kul att testa;) thank you Apple !

Träningsvideo #2

Alla har verkligen tjatat och tjatat och varit en riktigt pane in the ass, så OKEJ, här kommer en träningsvideo med Jenny den gode. Viktigt att tänka på när man tränar denna sortens träning är att alltid ha rak rygg, andas lugnt och att HA KUL!
Enjoy!!! :*

suckers

Med kändisskap kommer också fördelar, bl.a en egen hiss i privat skolan ;)
Ni som säger att vi är patetiska, Visst, men det lönar ju sig HÄHÄ Suckeers

Elin talar ut!

Mitt kärleksliv är KAOS just nu. Som ni vet gjorde jag och orlando slut förra veckan... men kvällen därpå träffade jag Bengt! Bengt är helt underbar och bahandlar mig verkligen som en kändis ( Det gjorde aldrig Orlando!!! ) Jag kräver att min kille ska köpa dyra saker till mig, konstant ta kort på mig och behandla mig som sin prinsessa och då menar jag verkligen som en prinsessa. Ni vet buga, kyssa mina fötter osv. osv. är det för mycket att begära???
Mitt och Orlandos förhållande hade helt enkelt gått över styr. När jag var uppe för några veckor sen i LA för att planera vårat bröllop som kommer han med förslaget att vi ska ha ett litet bröllop med bara släkten, ha på oss några billiga trasor för bara några hundra tusen lax och gå barfota på en strand någonstans bla bla bla..., HELL NO!!! Mitt bröllop SKA vara stort, glammigt, exklusivt och dyrt !!!  Självklart ska jag gå in i den stora nybyggda kyrkan (byggd för min skull) på en röd matta, ha på mig en stor expensive gräddbakelse som klänning samt ha de dyraste skorna jag kan hitta på mina fötter. Celine dion ska sjunga " My heart will go on " och kung Carl Gustaf ska lämna över mig. Justin Beiber ska vara brudnäbb! Självaklart är läktaren till för alla paparzzis så de kan ta vackra bilder på mig. Diamanten ska vara lika stor som min knytnäve och efter cermonin i kyrkan ska jag och Orlando ta vårat privat Jet till festen. Vi ska ha hyrt hela västindien till vår smekmånad och stannar sedan där i några veckor. När vi kommer hem ska jag ha en bulle i ugnen och ett nybyggt lyxhus som väntar!
Orlando väx upp, sluta stalka mig ( tror du inte att jag märkt privatdektitiverna du har anlitat som följer varje steg jag tar?) och hör av dig igen när du fixat detta, så kanske jag tar tillbaka dig. Glöm inte hur lyckligt lottad du är att ha mig!!!!
Bengt, Vi hade bara lite kul i några dagar, det var allt! kom över det, Tro inte att du är mannen i mitt liv! Sorry
Media, Snälla respektera mitt privatliv och skriv inte detta i alla era tidningar. Jag har också känslor...
Tur att jag har min kära vän Jenny i dessa svåra tider....
PUSSSSS; ELIN DEN STORE!!!

hejehejehjehjehejhejh

Många av våra läsare har undrat hur jag oh jenny kan ha sådanna underbara och snygga kroppar. Så igår kväll fick jag en toppen idé... jag ska spela in en träningsvideo med övningar som visar hur jag håller min kropp i trim! VISST LÅTER DET FETT BRA??

PUSS OCH KRAMIS FRÅN ERAN FAVORIT ELIN <3<3<3<3

fuck u Orlando

Oooooh im so fucking pissed right now. I read the comentaries and saw that Orlando had written that he didnt even know Elin and him had broked up. What the fuck are you talking about Orlando?!?!? I saw you with that woman on the grammy awards, dont you dare pretending as if it never happend, because i know what i saw. Youre a cheating bastard and you dont deserve Elin. Bengt is such a great man, he certainly knows how to be with a woman, i cant say the same about you, sadly. Because i know how much Elin cared for you, and now shes hartbroken. So back the hell of ORLANDO!!!!

30/1

Hänger med min kära vän Eric! blev lite förvånad när en paparazzi tryckte upp en kamera i mitt ansikte... :(

Dagens outfit

STOR PUSS

Veckan i Bilder

Jenny skaffade ett nytt husdjur. Alla vet hur mkt Jenny älskar djur, och denna gången slog hon till på en snopp-apa. Uuuurgullig om du frågar oss!!
Elin skaffade en ny pojkvän.. Igen. Kalla henne inte player, det är det värsta hon vet. Det är bara inte alltid så lätt aatt bestämme sig. Men den här gånger är vi ganska säkra på att det kommer hålla. Dom ör verkligen "the perfect couple". Han heter Bengt, och han jobbar på en knappfabrik :)
Jenny gjorde ännu en fettsugning...
Och Elin drack määngder av öl.
Jaa det var väl i stort sett denna veckan.. Sen har det ju såklart varit mycket möten och event, men vi valde att inte skriva om det eftersom det kanske inte är så kul att läsa om.
Imorgon börjar vardagen igen, och på Onsdag är der lill-lördag. Untz untz!!
Massor av pussar
/ Coolladies

Starwars 15

Minns ni den där veckan när uppdateringen var väldigt dålig? Det var för att coolladies var på filminspelning. Och inte för vilken film som helst, utan STAR WARS 15. Regissören till filmen hade tydligen sett några av videoboggarna och sagt till producenten, att jag gör inte filmen utan cooladies. Så det är klart man ställer upp!  Vi tyckte det var hur grymt som helst och premiären är den första Februari. Självklart är VIP pass till röda mattan ordnat till er trogna bloggläsare. Bara skriv en kommentar så ordnar vi det ;)
Massor av kramar och pussar
/ Coolladies <3

Jennyhjärtajustin

Johnny ditt jävla svin. JA, det är sant som det står i tidningarna. Jag har gått vidare med Justin Bieber, and theres nothing you can do about it!!!
PS, Orlando: Elin is cheating on you, with Brad pitt. Get yourselfe together or you will loose elin for ever.

REBBEÅMARRE

Vi är rika, vi är snygga, alla vill ha oss, Sveriges största blogg, låter som värsta drömlivet va? Sanningen är att det inte alltid är en dans på rosor. Det är många som mobbar oss på komentarerna, säger att vi är tjocka, patetiska, ingen tycker om oss på riktigt och enda anledningen till att vi har kompisar är för att vi är kända. Det finns en blogg som två tjejer har, vi brukarde vara kompisar med dom tjejerna, men nu har dom gått rut och sagt att vi är patetiska bitchar som tror att vi är något?? Marre och Rebbe, det här är till er.
ENDA anledningen till att ni har några FÅ läsare är att vi länkade er blogg när den var ny, utan oss hade ni inte kommit någonstans. NI är patetiska bitchar och vi ångrar att vi har varit snälla mot er så länge, när det enda ni gör är att gå på krogen med oss för att få gratis drinkar och bli bjudna på exklusiva galor och fester.
FUCK OF

For my dear Johnny

Johnny please take me back!!! I cant live without you, keep thinking about you and cant sleep at night without you there holding me tight.. I know i made a mistake, and im so sorry for that. But im only human, and every human makes mistake once but i want to make good now. TAKE ME BACK!!!!
Love, youre Jenny <3

skvallerbloggar asså...

Fick precis ett mejl från en läsare som sett att gossips har skrivit om mig... Hahah vem du än är som har den där bloggen, sluta vara så patetisk! Varför skulle jag vilja vara med i big brother för att synas?? Jag behöver verkligen inte synas och det kan jag tacka mina läsare för. Om jag nu ska vara med i big brother, vilket än så länge är hemligt, så gör jag det för att jag ser det som ett äventyr. Inte förr att få uppmärksamhet, vilket jag redan har så det räcker och blir över.

'

'

 

"Jenny Från coolladies har under de senaste åren gjort det mesta för att synas och har lyckats bli vän med de flesta storbloggare. Nu har hon tagit det ett steg längre och skriver på sin facebook att hon är klar för Big Brother 2012.Om det är sant vet vi inte riktigt. Kan vara så att hon gör detta för att skapa llite rubriker eller så stämmer det. Vad tror ni ifall hon nu ska medverka i detta program? Gör hon det för uppmärksamhetens skull?"


Haters will be haters

Sång

Som ni alla vet så är coolladies kind of awsome på sång och musik. Därför tänkte vi nu bjuda på lite sång a´la Jenny den gode.
Enjoy<3

privat matte

Sitter å chillar med våran privatlärare. Vi borde egentligen lyssna, men seriöst. Vem behöver skola när man redan är miljardär som sextonåring och har en pappa som betalar ens lägenhet? Haha inte vi iallafall ;)
Jenny den stackaren har verkligen otur nuförtiden. Hon ha fått ett JÄTTE STOR sticka i fingret och är tvungen att gå runt med värsta bandaget :(

Fått en massa fanbilder, här är tre favoriter!!

ååååh roger, det är så kul när du skickar saker till oss! ska kolla med min kollega Jenny och våran manager Göran om det går att fixa en läsarträff snart. Förra gången skulle vi ju ha en i Borås hallen men tyvärr så spårade det ju ut... :(
PUSSSSSSSS, elin den store!! <3

TJA TJA

Har hälsat på min älskling de senaste dagarna så det är därför jag inte har bloggat. men här kommer lite bilder till er <3
Själklart gick vi på röda mattan några gånger;)
Spenderade några dagar på våran privata yatch.
Vi tog många promenader så att fotograferna kunde ta bilder, allt för er! <3
och sist men inte mins fick jag ÄNTLIGEN min stjärna på walk on fame! det var på tiden!!!
Jag har haft en toppen vecka i hollywood PUSS ORLANDO <3<3<3<3

Träffade några gamla vänner på stan häromdagen, ytterst trevligt!

'
LOVE TO YOU ALL, AND SPECIAL TO YOU ORLANDO, MY HONEY BPNEY BOO BOO! <3<3<3<3

gulligt

fått in en jätte gullig bild från en jätte gullig läsare. Så sjukt gulligt.

i mitt hjärta

Du finns i mitt hjärta..
Youre in my heart. Now and forever, i will alway love you Johnny..

Mitt liv

Tänkte att jag skulle förklara min situation lite.. För det första så börjar jag så smått reparera mig från läsarattacken, min nagel har nästan vuxit ut helt nu, så ska göra manikyr imon hade jag tänkt. För det andra så vet ni ju att jag och Johnny väntade barn tillsammans. Nu är det så att jag fick barnet i fredags, och det visade sig att det inte var Johnnys barn.. Jag har varit med en annan man EN gån, när jag var i Afrika. Trodde aboslut inte det var någor risk liksom, men det var det tydligen.. Johnny blev väldigt upprörd och åkte till Hollywood men vi håller på att tala ut om dethär. Jag hoppas verkligen det ska lösa sig, för jag älskar Johnny så sjukt mycket.
xoxo Jenny den gode

Skönhetstips m.m.

*Drick mycket vatten. Det är jätte bra om man vill gå ner i vikt, speciellt citron vatten. Det ska helst vara lite ljummet för då tar kroppen upp det lättare. Bra va?
*MAX 100 kcal om dagen. Seriöst, vem fan säger att det är bra att äta 1500 kcal om dagen?!?! Det är säkert något fetto som ville att alla andra skulle vara lika tjocka som den, som typ Dessie.
*Känner du dig blek och fet? Jag säger bara en sak BRUN UTAN SOL. Det gör mirakel med min färg och det ser inte fejk ut alls ;D
Ungefär som på bilden nedanför har jag, då ser man härligt gyllenbrun ut, men ändå inte överdrivet.
*Bantningspiller. Helt ärligt så behöver inte jag någon frukost. Jag tar tre olika bantningspiller, och sedan är jag ready to go!

*Min meny om dagen:
Fukost- Tre bantingspiller och max ETT glas citronvatten
Mellanmål- Svart caffe, gör mirakel för matsmältningen
Lunch- Botox
Middag- Skaldjursplatå, jag brukar dock spy ut den innan ja går å lägger mig :) Funkar jätte bra!

dagens outfit

Slänger upp en dagens outfit medan ja äter min frukost!

ALLCOOPSAREBASTARDS

ACAB. FUCK THA POLICE ASSÅ. Kan ni inte bara låta oss va?!!?!?!?

Fuckmylife

Vattnen gick inatt och för en timma sedan kom bebisen. Älskar den sjukt mkt, men hade ingen aning om att ett one night stand kunde leda till dethär.. Johnny har lämnat mig och flyttat tillbaka till Hollywood.
Jenny den gode

Bildbomb

HEJ!
Vet att uppdateringen har varit lite knakig på sistone, men de e pga vi har haft så mycket att göra. Vi kör en bildbomb som förklarar de närsmta dagarna, sedan kör vi på med uppdateringar som vanligt.
Puss / COLLLADIES
Träffade våran kompis Sven, Mycket trevlig kille <3
Vi var på times square på en dejt med våra kändis-pojkvänner <3
Vi hann också med en tripp till Antarktis för att rädda lite pingviner <3
Och hälsade på Jennys mormor i uppochner landet <3

Pruttitratt

pizzasalladen räddar iaf min dag! (y) Har fått sånna fruktansvärda fisattacker.. Enda sättet att stoppa dem är att äta pizzasallad! Tackar gud för den! <3
På tal om fisattacker kom jag å tänka på en rolig dag som hände här om veckan..  Elin trodde att om hon tryckte i sig en hel burk med bönor, och sedan stoppa upp en tratt i rumpan, så skulle hale Bäckäng höra xD Kan ju passa på att säga att det funkade inte så bra... Istället för en prutt fick stackars Elin gätte mkt räserbajs, å va tvungen att åka till sjukhuset och tömmas :/ men de va sjukt kul iaf, hahahah har nog aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv som när hon åkte runt där på skolgården, med en tratt uppstoppad i arslet HAHA

Skype with justin bieber

Hade lite tråkigt på mattelektionen så jag satte på skype. Min gammle kompis Justin Bieber ringde upp så fort jag loggade in. Var riktigt roligt att prata med honom lite, var alltför längesedan.
Love you Justin, i´m så grateful for having you as a friend!
PS: Johnny, i love him only as a friend. <3

Kaffe och trekant

Sprang in en snabbis på ICa förrut. Kaviarn var slut och jag tyckte det var onödigt att ringa hushållerskan för det, så jag tog på mig mina guccisar och gick till Ica. Det ångrar jag inte en sekund, för det visade sig att de hade värsta erbjudandet där idag! ;D
Var redan lite sugen på kaffe, och sen när jag läser att man får en trekant på köpet?!?!?! Klart man slår till! 
xoxo
Jenny den gode
<3

Talar ut och söker tröst

Har ingen lust att blogga idag som ni kanske förstår... Men lägger upp en video iaf.
Kommer klara det här bloggläsare<3 Fortsätt bara vara lika förstående och stödjande som ni är så ska jag klara det här.
Love
Jenny den gode

Jag är så arg!!!!

Ursäkta att bloggen legat nere idag men vi har våra skäl... Jenny har varit i slagsmål och mår inte så bra just nu. Imorse stog det som vanligt väldigt mycket fans vid skolan för att få autografer osv, mer än vad det brukar göra. Jag och Jenny drog snabbt på oss våra peruker så att ingen skulle känna igen oss ( för att inte polisen ska behöva bli inkallade varje dag som vi ska till skolan klär vi ut oss ibland ) När vi skulle in till skolan råkade Jenny stöta till en tjej i kön. Tjejen uppfattade det som om vi försökte tränga oss före och helt från ingenstans började hon kaxa mot Jenny. Vill inte berätta mer detaljerat om det blodiga slagsmålet men efter att spenderat halva dagen på akuten så sa läkarna att nästan alla hennes naglar är brutna, hon har en väldigt svullen lilltå och denna personen som anföll hennes drog så hårt i hennes hår så nu har Jenny nästan en decimeter utväxt... Tycker så synd om henne :( Självklart har detta polisanmälts och vi håller tummarna för att de ska kunna gripa personen så fort som möjligt!
Om ni ser denna tjej, RING 112 DIREKT!!!!
PUSS, ELIN MARIA LINDGREN!!!!

Zlatan says hello

Fått en hälsning från ett av våra större fan, Zlatan ibrahimovich!
Sjukt trevlig kille dedär. Puss på dig Zlatan!!
PS: Do you remember, Twinky twinky?? ;D (obs internskämt)

Fan-video från Roger!♥

VINNARE!! GRATTIS :D:D:D

VI HAR FÅTT EN VINNARE!!! Kmr ni ihåg att vi hade en tävling här om dagen där man kunde vinna en fika på Orion med Sveriges största blogerskor? Vi har äntligen fått en vinnare med ett utmärkt svar.
Frågan löd: Vilka är Elins respektive Jennys äldsta syskon?
Det var många som chansat rätt på Elins syskon, Jennys var lite klurigare.. Det bästa svaret vi fick in blev:
Jennys syskon heter minsann anna, pernilla och christian (i åldersordning) hennes föräldrar heter sonja & sören och hennes mormor heter violett (stavning) hennes mormors kille heter lennart och hennes närmaste grannar heter lars och annika tobin. hennes katter genom åren har hetat miss insane (missan) gibson och kalltass. hon har även haft en hamster som hette dillkvist. hennes kusiner heter pontus och dennis, moster åsa och så får vi inte glömma annas kille peter och millas kille victor. vinner jag en fika med bara jenny nu? tycker jag är värd det. hejdå
Vi hör av oss till Soffan inom kort! :*

Tänkte bara lägga till lite information. När Jenny var liten flicka hade hon också en katt som hette Zorro. Hennes familj och grannarna har också ägt många får som Jenny kunde rida på som liten. Jenny bor på landet i ett slott och äger större delen av markerna runt omkring slottet uppå deras berg.

Till våra kinesiska läsare

你好所有中国读者有什么好玩的,你在这里也许我会和珍妮中国今年春天,它本来很高兴认识你们。有关博客如何,当我们有哪些?手感好,不要忘记,我们爱你!!!!!!!



LOVE ELIN OCH JENNY

Rumors..

Vill bara hälsa alla bloggare som sprider rykten om oss, Passa er. Ni ska veta hur mkt vi vet, allt om alla! Vi vet vilken bloggerska det är som kommer ut ur VIP utrymmet med vitt pulver runt näsan, vi vet vem killen är som ger bj: till vakterna för att få komma in, vi har sett bloggerskan med hennes falsklegg, vi har videon på den femtonåriga bloggaren när hon dansar naken runt granen. Vi vet det mesta helt enkelt.. Så sluta sprid rykten om oss för nu vet ni vad vi kan släppa för hemligheter.

untzuntz

Står på händerna med en smirnoff i rumpan och väntar spänt på kvällen först rus...
WOOPWOP NU KÖR VI

Bakis?!?!?!?

Godmorgon våra finisar!!
Igår blev det lite för mycket av det goda och lite för lite av det äckliga, om ni förstår vad jag menar. Elin ligger fortfarande kvar på toa-golvett efter att ha somnat där igår.. Jag vaknade på diskbänken, och det är tio okända människor i mitt vardagsrum... Det värsta av allt, ser ni bilden?? Det är mitt knä, och det står: spank me..
Fyfan asså, det borde vara lag mot att tatuera sig på fyllan..

Svar på frågor!!! :D

NUU kära bloggläsare, är det dags att ni får svaren på frågestunden. Jenny den gode börjar svara, så får vi se om Elins svar också kommer upp. Elin har blivit lite lat så ni får kommentera och tjata på henne! ;)
ENJOY!
.
På semsester bilden har Elin väldigt häniga bröst, hur kommer det sig?
Det ska jag försklara för dig! Det var såhär att för ett tag sen så piercade sig Elin på bröstvårtan. Ni vet hur det är bloggläsare, när man piercat sig en gång vill man bara ha mer och mer. Så det slutade med att Elin hade piercingar på samma ställe för nästan en miljon kronor. Det betydde att det vägde ungefär fem kilo, vilket ledde till att det började hänga välldigt mycket. Som tur var övertalade jag Elin att ta ut piercingarna, och efter några operationer är allt tillbaka till sin normala form. Semesterbilden togs precis efter att hon tagit ur piercingarna, det är därför det hånger så mkt. Hoppas du är nöjd med svaret, PUSS
.
Heeej :D<333 Hur många barn vill ni ha när ni blir stora, vill ni ha det med mej?? :D:D <33333
/ Daddy cool
Heyy Daddy cool. Som sagt så har jag redan en bulle i ugnen, och jag skulle gissa att det blir väl,, typ 10 stycker fler ;) Jag älskar barn och det gör Johnny med. Jag har planerat att Johnny ska vara far till alla mina barn, så tyvärr kan jag inte få barn med dig.. Elin är trogen Orlando så det blir inget med henne heller. Kram!
.
Vad är den bästa och den sämsta egenskapen en kille kan ha? :D
Bra fråga! Den viktigaste hos en kille är att han ska vara trogen! Sen ska han självklart vara snäll och rolig, humor är väldigt viktigt för mig. Den sämsta egenskapen en kille kan ha är om han är elak och inte visar uppskattning. Det kan väl vara lite najs om en kille är lite kaxig och svår i början. Men det värsta jag vet är när killar bara ska vara coola och kaxiga, skääärp er liksom!!
.
Är ni alkoholister?
Hehe jaadu, vet inte riktigt vart du har fått det ifrån, men nej. Vi är inga alkoholister. Vi börjar dagen med en shot var, sedan blir dåt några glas champagne till lunchen. Sedan på middagen brukar vår privata bartender blanda till några martinis, på kvällen är det utgång och då blir det väl runt 30 drinkar.
Så NEJ, vi är absolut inga alkoholister, och tycker det är onödigt när man ska hålla på och dricka mer än man kan hantera.
.
Hur skulle den perfekta festen se ut för er?
Säger bara en sak, SKUMPARTYY<3<3<3 Våta t-shirts, brunbrända killar, plenty off sex on the beach!! UNDERBART
.
Hej. Går på Teknis så ni vet men ville bara säga att tjejerna på Bäckäng är så sjukt mkt snyggare, speciellt er Jenny och Elin.. Om jag skulle vilja kanske bjuda nån av er på en dejt, hur skulle jag göra för att charmera er? ;)
Åååh stackars lilla gubben :( <3 Teknis är ett hemskt ställe, och inget för snälla pojkar som du! Tack gubben, vi Bäckängiter håller definitivt måttet. Vägen till våra hjärtan går genom pengar. Visa oss hur mycket vi betyder genom att köpa diamanter, ta oss till Paris, bjud oss på en simtur i Von Ankas pengavalv. Eller ge oss helt enkelt en fet pengacheck! Sedan lovar jag att du får din dejt :*
.
Varför valde ni den linjen ni valde på gymnasiet? Ps eran blogg är bäst!!!! <3 Älskaar!!
Aaaw tack gumman vad glad jag blir! <3<3
Vi går samhäll demokrati och mänskliga rättigheter. Vi anser att det är sjuukt viktigt med samhäll, och det är också väldigt viktigt med demokrati. Men det viktigaste av ALLT är mänskliga rättigheter. Så denna linjen var det självklara valet för oss.
.
När är det du ska föda Jenny? Och när är bröllopet Elin? ;D Är så glad för bådas eran skull! Älskaaar er blooog är typ galen fucking CrAzY i den! :D <3333
Ååååh va roligt att höra att du tycker om bloggen! <3
Jag ska föda i slutet av Januari, så det närmar sig... Ska bli sjukt roligt och Johnny kommer vara den perfekta pappan<3 Datumet för bröllopet har Elin valt att ha anonymt, pga paparazis, helikoptrar och annat. Vi är i den lyckligaste perioden i våra liv just nu, och är så glad att vi får dela detta med er <3
.
.
.
Hoppas att ni fått svar på era frågor kära läsare!!
xoxo
Jenny den gode <3

Tävling

Vi har fått många frågor om vi inte kan annordna en tävling här på bloggen. SJÄLVKLART! har nyss pratat med alla sponsorer osv. Så om du svarar rätt på frågan nedanför har du chans att vinna en mysig fika på café Orion med oss, Sveriges största bloggare Elin och Jenny!!! det är bara att kommentera! vad har du att förlora? <3<3<3<3
Vad heter både Elin och Jennys äldsta syskon?
TAKE CARE <3<3<3<3<3<3

Videoblogg

Här här ni en videoblogg från gymmet igår!
LOVE, ELIN LINDGREN, sjömarken

OMG VEM ÄR VEM???

Elin arresterad...

Fick precis ett samtal från polisen..... Elin har tydligen försökt smuggla in tjugo kilo jordnötter på Whiteroom. Polisen kom och grep henne. Så nu måste jag ringa min chaufför å be honom hämta mig med limousinen, så jag kan åka till stationen och betala borgen.. Alltså jag ska ta ett seriöst snack med Elin när hon har nycktrat till. Det är sånna här saker som absolut inte får hända offentliga personer. SPECIELT inte när man har en blogg. Rykten sprids så otroligt fort här i bloggvärlden, och helt plötsligt är det någon som har fått för sig att Elin gjort något ännu värre. Det är därför jag skriver exakt vad som hände nu, så ni inte får för er något imorgon när ni läser skvallertidningarna.
Nu får man pallra sig till polisstationen, hörs imon...
puss
Jenny den gode

CHA CHA

nu står limousinen utanför och väntar på mig. Whiteroom står på schemat ses vi där? ;) ha en toppen kväll PUSSSSSSSSS
kör lite indian stil på sminkningen ikväll. Grön näsa, blå haka och rosa över ögonbrynen är så trendigt just nu!!

TJA

Idag har jag och Jenny hängt på gymmet.
Som vanligt träffade vi en massa söta bloggläsare. Här är en gullig kille som gärna ville vara med på kort.
LOVE, Elin

Fan video...

Fick precis in en video från en jätte gullig amerikansk läsare.. Han tycker att jag och Elin har så fina rumpor så han gjorde en "dedication" till oss en gång när han var lite full. Haha, han va inte så snygg som jag hade hoppats på men det är en fin tanke ändå.
Thank you so much, for the dance and for the fact that you like our butts! You are a very good dancer, keep on doing it and maybe you´ll dance behind coolladies one day! :*
Såhär ser han ut på nära håll. Han heter Bryan och är 23 år gammal. Kul när utländska fans visar sin uppskattning :D

YEAAAAAAH!!!!!!

Vi har spelat in ännu en låt till er, kära boggläsare! Tjejen som står till höger om mig är vår kära bloggkollega Marre! kika gärna in på hennes och Rebbes blogg----> http://marreochrebbe.blogg.se/

Bollywood mothefuckeh

Här kommer ett klipp från typ andra veckan på nya privatskolan. Elin och Jenny hade funnit varandra och hade även hittat två andra som var helt okej. Först tyckte vi att dom var lite bitchiga och töntiga, men sen så tänkte vi att alla kan inte vara lika coola som oss, så vi gav dom en chans. Resultatet blev att vi spelade in en gryym dans som är helt underbar. Det är massa talangscouter som har ringt oss från Bollywood och velat att vi skulle komma dit och spela in film, men vi tar skolan i första rummet.
Enjoy!

Vardags sminkning

Ni bloggläsare tror säkert att vi bloggare är som några sorts superhjältar. Vi är alltid fixade av vår stylist, har alltid snygga kläder och är alltid sjuukt snygga. Sanningen är att det stämmer inte.. När man är hemma är man som vilken person som helst, även jag äter chips nån gång om året, även jag har mjukiskläder och även jag bär inte alltid smink. Tänkte att ni skulle få ta en titt på hur jag ser ut när jag är hemma.
Jag kör på en lite lättare sminkning än när jag är på möten etc. Bara några tunna svarta streck för att göra intryck av att jag har större ögon, ett hjärta på munnen så man alltid har kyssvänliga läppar och ett hjärta på kinden för att pigga upp looken.
För mig som en offentlig person är det väldigt viktigt att jag alltid är redo att smita från journalister. Därför bär jag alltid skor, även inomhus. Idag körde jag på mina höööga klackar från gucci. Ni kanske tänker Hur faan kan hon gå i dom där skorna, men man vänjer sig faktiskt, och nu är det inte alls svårt. Till det matchar jag med strumpor i skorna, det är så inne just nu och ett par fräsha mjukisbyxor från Juicy Couture.
Men kära läsare. Glöm aldrig att det vackraste sminket i världen, är ett leende. Så känner du dig ful och sliten nån dag, LE <3
Eller plastik operera dig, om du har pengar som jag. ;)
PUSS
Jenny den gode

behind the scenes

Till alla er kära bloggläsare!♥

Idolbild

Detta fantastiska brevet fick jag och Jenny idag. Blir tårögd :')
Hon har målat av mig, Orlando, Jenny och Johnny där uppe!
LOVE! Elin

Dagens hemlis..

En gång åt jag så många köttbullar att jag fick åka till sjukhuset och magpumpas..
Säger bara en sak att när jag har köttbullar i närheten, då är det som om en spärr går och jag bara äter och äter.. Vet att det inte är bra för mig men det går liksom inte att hjälpa.. Just nu går jag på möte med AKÄ (anonymaköttbulleätare) och det går faktiskt framåt.
Första steget för mig var att erkänna för mig själv att jag faktiskt hade ett problem, att jag stod maktlös mot köttbullarna.
Andra steget var att berätta för anhöriga om mitt problem, det gick också ganska bra. Nu är det aldrig någon som har köttbullar hemma när jag kommer på besök. Pga dom vet att jag har ett problem och respekterar det.
Tredje och sista steget för mig är att sluta med köttbullarna. Det är det svåraste för mig men det går sakta men säkert framåt. Idag har jag varit "clean" i hela tre månader och det är jag fruktansvärt stolt över.
Vissa frågar mig varför jag bara inte köper ETT paket köttbullar och äter dom och slutar sedan äta. MEn det funkar inte så.. När man väl har skapat ett beroende så kan man absolut inte ta en enda tugga utan att få återfall..
Alla ni som har samma problem som jag, Hang in there! Det kan bara bli bättre och tillsammans är vi oslagbara <3
Kära hälsningar
Jenny den gode

For you Orlando

This is for you Orlando. I´ve never been so happy in my life as i am with you. You´re my star<3
Keep shining for me baby, love you so much.

Bröllopsplaner

Som ni såg i det förra inlägget så ägnar jag all min lediga tid till att planera inför mitt och Orlandos bröllop. Ja, nu i vår smäller det. Jag och Orlando har ju inte varit ett par lika länge som johnny och Jenny men det känns sååååååå rätt! Nu kanske några av er tänker "Elin är ju bara 16? då får man ju inte gifta sig!" Men ni kan vara lugna! jag kommer självklart använda mitt fejk id-kort!
Detta hade jag på mig på julafton. Självklart är allting från mitt eget märke Gofama by Elin. I Mars kommer alla kläder ut i butik!! btw, letar butikslokal till mitt märke, mitt mål är att ha en klädesaffär i varje svenska stad! så om det finns några i just din stad hade det varit jätte snällt om du kunde mejla mig. Och kom ihåg! ingenting är för dyrt för Elin, jag har råd med ALLT!!
LOVEEEE ELIN!

Ändringar.............................................................................................................

TILL VÅRA SPANSKA LÄSARE:
HOLA! Que tal? Hoy es una dia muy especial, pero es la primera dia en el colegio después la navidad. Lo que tienes como regalos?
HEJ KÄÄRA BLOGGLÄSARE!
Idag är en mycket speciel dag; det är första skoldagen efter jullovet. Vad fick du i present?
Vi har såklart haft ett underbart lov med mycket resor och lite för mycket champagne.
Vi har fått mycket roliga frågor på frågestunden och hoppas det kan bli liite flera.
Nu när det är nytt år så tänkte vi också göra lite ändringar på bloggen. För det första kommer det vara mer kvalité på inläggen, och för det andra kommer det inte vara lika många per dag, men minst två varje dag. Nu kanske ni tänker neeej vad ska jag nu göra på dagarna, och vi förstår att ni tänker så. Ni måste dock ta hänsyn till att vi kanske också har lite annat att göra på dagarna. Elin håller på för fullt med bröllopsplaneringar och Orlando. Jenny är gravid och vill spendera så mycket tid som möjligt med johnny och fixa barnrum m.m.
Fortsätt och följa våran blogg lika troget som ni alltid har gjort hörrni! Ni kommer inte ångra er ;)

Shamajka dans

Det är bra att ni ställer fler frågor nu! Fortsätt med det så kommer svaren upp inom en snar framtid.
Sålänge kan ni njuta av lite dans ala Shamajka. Det är Elin och Jennys gemensamma vän från kurdistan som dom lärde känna när dom var där på jobbuppdrag.
MVH Managern Göran

coolladies

The blog that never sleeps ♥

RSS 2.0