Tjena

HAHAHAHAHAAHAH fem besökare om dagen va i hellsike är detta?!?! Har ni inget liv kära vänner :') Gör ett inlägg nu för eran skull. Just nu befinner vi oss tusentals meter över marken, i en jumbo-jet flygplan. Vi är nämligen påväg till **trummvirvel** HOLLYWOOD!! Oh my god tänker ni nu vad ska dom göra där.. Jo, det är så att coolladies ska få en alldeles egen stjärna på THE WALK OF FAME!! Det är sant! Helt sjukt faktiskt. Vi är så fruktansvärt stolta över att ha kommit så långt som vi har idag, det är inte många som har så mycket pengar som vi ska jag säga er ;). 
.
.
Lite update på våra liv dååå..
Elin är gravid med sitt åttonde barn. Jaa tänk vad ni vill, hon håller igång kan man ju lugnt säga! Men det är så att Elin är katolik och då får man inte använda kondom, eftersom att det är mord! 
Jenny är däremot inte katolik, tvärtom har hon precis konverterat till Jehovas vittnen. Hon känner att detta är det hon vill, och spenderar dagarna med att ragga på nya medlemmar till hennes älskade religion.
.
.
Något gemensamt som hänt i flickornas liv (förutom snopp-parfymen som sållde MILJONTALS exemplar) är att dom har köpt varsin naken bäver. Det är ungefär som en nakenkatt ni vet, bara att det är en bäver. Alltså en bäver utan päls. Jennys bäver heter näver, och Elins bäver heter kräver. Göran har också skaffat en bäver, och den heter Kent. 
.
.
PUSS PÅ ER ÄLSKLINGAR, SATFLÄSK VAD VI ÄLSKAR ER. 


Kommentarer
Adde

You rule! <3

2012-08-02 @ 18:59:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

coolladies

The blog that never sleeps ♥

RSS 2.0