Skydda imagen

Att vara känd innebär att ständigt ha ögon på en. Då är det väldigt viktigt att man anpassar sitt vardagliga liv efter sin kända "image". Man ska alltid vara på topp, utseendemässigt och aktivitetsmässigt. Vissa dagar finns det dock situationer som inte är fullt så glamorösa som våra liv brukar vara. Här ska jag ge några exempel på hur man kan dölja den bittra sanningen för paparazzis och press. 
 
Bittra sanning #1
Du är fett bakis och måste gå till apoteket för att köpa bakispiller och diverse andra läkemedel (kondomer).
Ta på dig din snyggaste outfit, hatt, solglasögon och tre lager bruncreme, på så sätt ser du fräsch ut och folk känner inte igen dig. Ta med dig en råsnygg kaffemugg som du låtsas ha kaffe i, men den fungerar egentligen som spyhink om du känner för att spy på vägen. Sedan när du kommer till apoteket och har betalat tar du upp din jolinapåse som du tagit med dig hemmifrån och lägger varorna i den. Nu kan du gå hem utan att någon som helst skada skett. (Det med Jolinapåsen har jag lärt mig när jag var på besök i Borås. Där sparar alla snygga människor på påsar från dyra affärer och har som skolväska, supersmidigt tycker coolladies). 
 
 
Bittra sanning #2
Alkoholismen slår till och du bara måste ha alkohol.
Det här är lätt. När jag blir sådär jättesugen på sprit en vardag, då tar jag helt enkelt en burk från fittnesguru som man brukar ha proteinshake i, och fyller den med valfri sprit. Sen tar jag med den till en parkbänk och sätter mig där och dricker. Det är positivt på två sätt! Dels tror människor att du bryr dig om vad du stoppar i dig då du dricker nyttig proteinshake istället för alkohol. Människor tror också att du ska till gymmet, vilket är ett stort pluspoäng för kändisar! 
 
 
Bittra sanning #3
Det här händer inte oss, men vissa människor har ju fötts fula.
Fulhet är ett tråkigt problem men som faktiskt är ganska enkelt att lösa. Det finns flera enkla sätt att lösa problem med utseendet på, här kommer några! 
* Har man fula tänder som är gula och äckliga är det väldigt bra med rökning, snusning och kaffe!
* Dålig hy kan lätt uppstå efter för mycket motion, då är det himla bra att äta exempelvis pizza, ost eller choklad, det trycker bort den dåliga hyn och du får mer lyster.
* Om man är ful överallt är smink ett bra allternativ! Ett exempel på en väldigt fin sminkning är fem lager brunkräm, mcdonaldsögonbryn, skuggor runt näsan så den ser större ut, svart läppstift, röd ögonskugga upp till ögonbrynen och vit mascara. Enkelt och fräscht! 
* Vårt sista tipps till er fulisar är att helt enkelt plastikoperera sig. Det kan inte gå fel! Vi har gjort det ett antal gånger och blir bara nöjdare och snyggare för varje gång :) 
 
 
 
Puss på er älsklingar, hoppas ni fått lite hjälp nu! 
 
 
 
 


Kommentarer
bertil från borås

klockrent med jolinapåsarna hahahaha

2013-08-20 @ 22:23:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

coolladies

The blog that never sleeps ♥

RSS 2.0