Cutforcoolladies

Vad fan är detta vi ser älsklingar?? Har fått massa jättegulliga meddelanden och brev om att ni saknar oss medmera och det är verkligen jättegulligt <3 Men nu har det fan gått överstyr. Vi har fått telefonsamtal från fans som säger att de slutar duscha om vi inte börjar blogga igen. Brev där det står att sålänge vi inte bloggar tänker jag skolka från skolan. Och det värsta av allt, tjejer och killar som skickar in bilder på blodiga armar och säger att de slutar när vi börjar blogga igen.. Det är så fruktansvärt.. Vi vet inte riktigt hur vi ska förklara oss, men det är väldigt mycket just nu. Elin den store har skaffat sig ett helt nytt liv, borta från kändisskapet. Hon bor i en husvagn med Torres och deras tio katter. Varje dag tar de en promenad runt en äng och avslutar sina dagar med dragspel och flöjt på en kulle vid husvagnen. De trivs med sitt liv och vill inte förändra någonting. Jenny har blivit konstnär på heltid och lever på resande fot med sin älskling Justin. Just nu är de uppe i Kirruna där de jobbar på ett nytt konstprojekt om kossor. Nu när ni fått lite uppdatering hoppas vi att ni kan acceptera att vi kanske inte kommer återvända. Men vet ni? Vi kommer alltid förbli coolladies. Vi är med er när ni bajsar, äter, sjunger, tränar och festar. För vi finns i era hjärtan och det kan ingen ta ifrån er. Tro inte att ni slipper oss, vi är fortfarande samma festtjejer och hänger ni nån gång på whiteroom kan ni räkna med att se oss ;) som vi alltid säger "vi ses i dimman". Det ska nämligen bli dimmigt på Tisdag! 
 
 
 
 
VARNING FÖR KÄNSLIG BILD!!!!!!
Om ni inte vill se en äcklig bild föreslår jag att ni klickar bort bloggen nu.
Å tjejernas vägnar vill jag nu tacka för att ni läst inlägget och hoppas att ni kan respektera deras privatliv hädanefter. Mvh: Göran (manager) 
 
 
 
 
 Det var alltså denna bilden Elin och Jenny fick skickade till sig.... Kan ni förstå vilken chock man får? Nu har dom det på sitt samvete vilket INTE är kul! 


Kommentarer
Laila

Åh hahha tjejer ni är för goa! Kom upp till Stockholm någon dag så vi kan ta och spela in den där låten som jag har tjatat på er om så länge!!!! Laila Bagge needs you guys <3 puss

2013-01-13 @ 21:00:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

coolladies

The blog that never sleeps ♥

RSS 2.0