styling

TJENA! Det är många som undrat lite över hur vi klär oss. Då tänkte vi at vi kan ju ge er några av våra styling-tips! ;)
* Har ni korta och tjocka ben som ser ut som chorizo-korvar (som Jennys ben då) ska ni använda byxor som är randiga uppifrån och ner! om ni har långa och smala ben är det tvärtom!
* Brisse, alltså när ni drar upp yxorna över magen, är sjuuukt inne nu! Alla kändisar kör på det just nu så det är verkligen det rätta. Speciellt om man drar upp byxorna så mycket så det bildas en såkallad "kameltå"
* Färgglatt! Snorgrön, spyråsa, bajsbrun, mensröd M.M. Bara att välja och vraka bland alla underbara färger!!
* Keps över mössa. Det brukar vi köra på, helt enkelt för att få igång det lite "tuffare" i outfitten. Vi är ju väldigt nära vänner med 50-cent, och det var faktiskt han som gav oss det tipset. Ni kanske har sett att han ibland har mössa under sin keps,, han säger att folk tycker han är cool då. Så det är verkligen ett hett tips!
* Sist men inte minst, sminkningen. Det är nästan det viktigaste med hela stylingen, liksom har man snygga kläder och inget smink, då ser man ändå förjävlig ut?!? SÅ, satsa på sminket, följ gärna Elins sminktips som hon la ut här en gång, elr gör som jag. Mycket svart på ögonlocket, och streck från ögonen mot kinderna. Det gör så att man för större ögon, smart va? ;)
LYCKA TILL <3


Kommentarer
elin

hahahaha asså jenny...

2011-12-14 @ 09:19:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

coolladies

The blog that never sleeps ♥

RSS 2.0